paquitoland    

Comunicate de presa si evenimente pe tema paquitoland

 • paquitoland. Imaginarium lanseaza Paquito Mini® .Cea mai subtire si rapida tableta pentru familii

  paquitoland

  Bucuresti - 14 October 2013

  Comunicat de Tritex Design SRL

  • Brandul specializat in jucarii lanseaza Paquito Mini®, o versiune portabila a tabletei Superpaquito cu ecran de 8 inchi, mai rápida , mai subtire si mai usoara. • Noua tableta Imaginarium are chip 4 cores, port USB, carcasa de aluminium ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: educatie , valori , aplicatii , imaginarium , tableta , minipaquito , paquitoland

  Vezi toate comunicatele de presa despre paquitoland

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul paquitoland.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la paquitoland. Informatiile despre paquitoland cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul paquitoland, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la paquitoland, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.