Paradis fiscal

Definitie Paradis fiscal

Tara care practica impozite de nivel redus, inclusiv pentru sursele de venituri straine, respectiv, tara care incurajeaza prin politica sa fiscala exercitarea pe teritoriul ei a anumitor activitati economice specifice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Paradis fiscal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Paradis fiscal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Paradis fiscal. Definitiile termenilor despre Paradis fiscal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Paradis fiscal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Paradis fiscal.