parctic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema parctic

 • parctic. Placinte - de la sarat, la dulce

  parctic

  Bucuresti - 24 iunie 2011

  Comunicat de Burda Romania

  Revista Practic in bucatarie aduce in aceasta vara, pentru orice bucatarie care se respecta, o carte de bucate incantatoare: “PLACINTE – de la sarat, la dulce”! Cele mai alese retete de placinte, toate gatite inainte de a fi publicate in bucata ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bucatarie , parctic , sarat

  Vezi toate comunicatele de presa despre parctic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul parctic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la parctic. Informatiile despre parctic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul parctic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la parctic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.