Amenajări interioare premium – transformă-ți casa într-un spațiu elegant și confortabil

BUCURESTI - 20 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Cu toate că se spune că nu există reguli când vine vorba de amenajarea locuințelor noastre, în realitate este necesar să respectăm unele reguli, altfel am obține o amenajare haotică neechilibrată sau lipsită de armonie. Cu toții ne dorim locuințe confortabile, primitoare, pline de personalitate, unde să ne relaxăm la finalul unei zile agitate și unde să ne primim prietenii în vizită și să îi răsfățăm cu o băutură sau o masă delicioasă.

O locuință confortabilă respectă stilul personal de viață

Amenajari interioare. Cu toate că locuințele pe care le vedem la televizor și în reviste sunt deosebit de atrăgătoare, s-ar putea ca amenajarea de acolo să nu funcționeze pentru stilul nostru personal de viață. Prin urmare, principala regulă pe care ar trebui să o respectăm ar fi aceea de a planifica amenajarea locuințelor noastre în funcție de stilul personal de viață. Dacă tocmai v-ați achiziționat o locuință sau plănuiți o renovare de amploare, ar trebui să definiți zonele care vor fi cel mai intens circulate, precum și acele zone unde veți amplasa mobilierul și echipamentele voluminoase. Echipa de arhitecți și de designeri interiori de la Paris14A vă poate ajuta cu amenajarea locuinței, a biroului sau a spațiilor HORECA, propunând idei inovatoare de amenajare și articole semnate de branduri de renume. Fiecare proiect de design interior începe cu o evaluare a deficiențelor funcționale ale unui spațiu și a modului în care toate elementele pot fi gestionate pentru a se potrivi mai bine cu persoanele care locuiesc acolo. Atunci când amenajează o locuință, echipa Paris14A este cu adevărat atentă la modul în care clienții lor își folosesc locuințele, la cerințele pe care le au de la mediul în care locuiesc și la stilul lor de viață. Scopul amenajării este acela de a crea o locuință cât mai eficientă, iar asta poate însemna evitarea unui număr prea mare de piese de mobilier, precum și evitarea tendințelor de amenajare. 

Începeți cu o viziune

După ce v-ați formulat o idee despre cum ar trebui să funcționeze locuința pentru a ține pasul cu stilul personal de viață, vor fi luate în considerare și estetica și atmosfera dorite. Doar așa se poate obține o locuință primitoare, confortabilă, elegantă și personalizată. Viziunea unei persoane va fi complet diferită de viziunea unei alte persoane, și asta pentru că suntem unici, avem personalități care ne dictează gusturile și preferințele și asta ar trebui să se reflecte în amenajarea locuințelor noastre. Unii preferă o locuință foarte minimalistă, în care să predomine neutrele și piesele de mobilier voluminoase. Alții preferă amenajările moderne, cu note organice, în care plantele, materialele naturale precum sisalul, cânepa sau piatra să fie în centrul atenției. Propria personalite ar trebui să vă dicteze alegerea stilului de amenajare. Nu uitați că pe paris14a.ro veți găsi toate articolele de care aveți nevoie pentru a obține amenajarea mult dorită.

Optați pentru materiale superioare

Calitatea materialelor, a pieselor de mobilier și a tuturor elementelor pe care le veți include în amenajarea locuinței își vor spune cuvântul. Indiferent de tipul de amenajare abordată, calitatea este cheia. Materialele de bună calitate oferă o senzație diferită spre deosebire de materialele de o calitate scăzută. Materialele naturale sunt atemporale, așa că încercați să optați pentru țesături precum lână, mătase și in, iar în privința mobilierului, alegeți piesele din lemn masiv.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/paris14a-ro/amenajari-interioare-premium-transforma-ti-casa-intr-un-spatiu-elegant-si-confortabil