Prize și întrerupătoare - Tendințele pentru interioare în 2022-2023

BUCURESTI - 23 septembrie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design


S-au dus vremurile în care prizele erau insuficiente, iar apariția întrerupătoarelor crea monotonie. Tendințele moderne implică nu numai semnificația pur practică a produselor de instalații electrice, ci și includerea lor completă în interiorul spațiilor. Apar prize și întrerupătoare de design.

Dispozitivele obișnuite au devenit conceptuale și reprezentative, jucând rolul unui purtător de cuvânt al ideilor și viziunilor despre lume. Producătorii, dezvoltă linii întregi de diferite prize și întrerupătoare unite prin design. În fiecare an apar articole noi care stabilesc tendințe și devin clasice. 

Prize și întrerupătoare – tendințe la modă

În ultimii ani, cursul spre naturalețea maximă și eliberarea spațiului a fost destul de popular. Materiale naturale, tonuri calme atenuate ale bazei, diluate cu detalii de decor luminoase. Se schimbă doar gama și tendința stilului. În ceea ce privește paleta de culori, apar nuanțele de auriu și negru, care au devenit preferate neîndoielnice, de la granit pal la granit închis, de la alb la negru. Liderii includ nuanța aurie - o nuanță delicată care face chiar și cea mai plictisitoare cameră, însorită și spațioasă. Elegantul granit deschis și închis confortabil nu este inferior pozițiilor.

Dintre stiluri, bionica a avut prioritate, cu tendința sa de a aduce forme, texturi și culori naturale în casă. Punctul culminant al acestei direcții arhitecturale relativ noi este calmarea și netezimea formelor și unificarea spațiului de locuit, folosind prize și întrerupătoare moderne. Stilul ecologic convenabil este încă binevenit cu culorile sale deschise, abundența de liniile simple și decorul laconic. Tendințele din acest an includ, de asemenea, Provence și Country - stiluri care te vor ajuta să oferi unui apartament rece, căldura și sufletul unei case de țară cu un ușor fler de antichitate și romantism.

Schema de culori este calmă, cu două sau trei culori de bază și altele suplimentare pentru a crea decorul. Mobilierul este în mare parte simplu, funcțional, și atât lemnul natural, cât și răchita sunt binevenite. Cu prize și întrerupătoare de nouă generație, din magazinul online paris14a .ro, creezi confort maxim și estetică minimalistă - toate acestea sunt foarte relevante în 2022.

Ce prize și întrerupătoare să alegi?

Ca și alte elemente ale interiorului, electricele pot fi alese după principiul contrastului sau al combinației. Totul depinde de preferințele personale ale utilizatorilor. Printre mulți producători, Buster&Punch este deosebit de popular, producând o gamă largă de produse pentru instalații electrice. Ele diferă nu numai prin funcționalitate, materiale și asamblare de înaltă calitate, ci și printr-un design elegant care se va potrivi cu ușurință în orice interior. În mod tradițional, prizele și întrerupătoarele sunt împărțite în serii precum, modul cu priză Schuko, modul cu întrerupător retractiv, modul dimabil, modul RJ45, Swiss Socket module, Italian Multisocket module,  French Belgian Socket module etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/paris14a-ro/prize-si-intrerupatoare-tendintele-pentru-interioare-in-2022-2023