Invitatie eveniment constructii - 'Cupa Constructorilor' la fotbal

BUCURESTI - 1 octombrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Dupa primele doua editii desfasurate in aer liber, avem onoarea de a va anunta ca, in luna noiembrie a acestui an, va debuta Cupa Constructorilor 2009-2010 la fotbal pe teren redus in sala.

Invitatie eveniment constructii - 'Cupa Constructorilor' la fotbal

Singura competitie sportiva destinata angajatilor companiilor cu activitate pe piata constructiilor si in domeniile adiacente se va desfasura in conditii profesioniste: sala ultramoderna dotata cu tribune, arbitri specializati ai FRF, observatori de joc, premii importante si vizibilitate semnificativa.

Astfel, organizatorii incearca sa coopteze ca partener al competitiei Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, locatia propusa evenimentului urmand a fi Sala de Sport a institutiei din Bd. Lacul Tei, inaugurata anul trecut. Manifestarea va beneficia de mediatizare in mai multe publicatii cu distributie nationala. Informatii detaliate despre competitie vor fi disponibile si online, pe site-ul oficial al evenimentului, fiecare companie urmand a avea alocata cate o sectiune distincta dedicata.

La fel ca si in editia trecuta, in lotul de 15 jucatori al unei echipe poate fi inclus si un “stranier” (persoana ce nu este angajata in cadrul firmei respective). Sistemul de joc este (5 jucatori de camp si un portar), iar un meci va avea 2 reprize a cate 20 de minute. In functie de numarul de echipe inscrise, competitia va avea doua faze (grupe si eliminatorii), fiecare companie urmand a disputa intre 7 si 10 partide.

* Regulamentul competitiei poate fi descarcat de pe site-ul competitiei: www.haziar.ro/competitii *

In conformitate cu un contract specific activitatii derulate, taxa de participare la editia a treia a Cupei Constructorilor 2009-2010 la fotbal este de 1.700 lei, iar inscrierile se pot face doar pana la 2 nov. 2009.

Odata cu validarea inscrierii, fiecare echipa va primi cadou cate o minge tip oficiala a competitiei personalizata cu sigla cupei!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pariuri-sportive-srl/invitatie-eveniment-constructii-cupa-constructorilor-la-fotbal