parivartan    

Comunicate de presa si evenimente pe tema parivartan

 • parivartan. Parivartan

  parivartan

  Bucuresti - 18 June 2014

  Comunicat de Centrul Cultural Indian Tansen pentru Europa

  ... parivartan realizat de Centrul Cultural Indian Tansen, o seară dedicată culturii și spiritualităţii Indiei din care nu vor lipsi muzica și dansul tradiţional interpretate live. Evenimentul va avea loc pe 23 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sitar , victor marius beliciu , parivartan

  Vezi toate comunicatele de presa despre parivartan

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul parivartan.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la parivartan. Informatiile despre parivartan cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul parivartan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la parivartan, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.