Promoţii incendiare, sex-appeal şi imprimeuri în carouri de la La Senza

BUCURESTI - 16 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Începând de astăzi, vă aşteptăm în magazinele La Senza pentru a vă bucura de promoţia cu jumătate din preţul etichetei pentru produsele din colecţia de vară!

Promoţii incendiare, sex-appeal şi imprimeuri în carouri de la La Senza
 La Senza Summer Collection - creativitate şi rafinament 

LA SENZA

     Vara aceasta, La Senza aduce în prim plan un sex-appeal inocent prin lenjerie intimă cu imprimeuri în carouri. Promoţiile nu se lasă nici ele aşteptate, astfel că începând de astăzi, puteţi achiziţiona produsele din colecţia de vară la jumătate din preţul etichetei.

     Colecţia La Senza este alcătuită din combiaţii de carouri în culorile negru-alb şi roz-alb. Detaliile din dantelă şi fundiţe, care sunt trendul important al sezonului de Vară 2011, aduc un aer deosebit lenjeriei La Senza cu imprimeuri în carouri. Culorile neon folosite la detalii cum ar fi galben, roz, însufleţesc şi mai mult colecţia.

     Cu aceste piese de lenjerie intimă, una mai drăguţă ca alta, vă veţi simti la orice oră a zilei, inocentă şi în acelaşi timp sexy!

     Vă aşteptăm în magazinele La Senza din Băneasa Shopping City şi Plaza România pentru a descoperi modelele moderne din Colecţia de Vară care cresc gradul de sex-appeal, dar care păstreză şi aerul nostalgic al imprimeului în carouri ce ne duce in lumea fetelor Pin-up.