Conservatorul Ionel Oancea isi prezinta raportul de activitate din CLM Iasi

Iasi - 4 octombrie 2005

Comunicat tip General in Politic

Dupa un an si 3 luni de activitate a CLM Iasi, consilierii conservatori isi prezinta in fata iesenilor raportul de activitate pe perioada 2.07.2004 – 16.09.2005. Astfel, arhitectul Ionel Oancea, presedintele Organizatiei Municipale Iasi a Partidului Conservator este si presedintele Comisiei de Urbanism si Amenajarea Teritoriului, precum si membru in al Comisiilor Economice si Juridice.

Conservatorul Ionel Oancea isi prezinta raportul de activitate din CLM Iasi

La aproape un sfert de mandat, consilierul conservator Ionel Oancea a participat la 134 de sedinte in plen sau in comisiile de specialitate si a luat in discutie 598 de proiecte de hotarari, dintre care cele mai importante au fost modernizarea infrastructurii pentru energia termica, iluminatul public, realizarea ansamblului PALACE, transportul in comun si restaurarea ansamblului Golia. Au fost analizate 1099 de proiecte in Comisia de Urbanism si au fost acordate 568 de audiente pe probleme de specialitate.
“Am propus CLM Iasi cateva proiecte care rezolva probleme punctuale ale orasului, cum ar fi problema parcarilor, garajelor si terenurilor de sport pentru copii, modernizarea centrelor de cartier sau reglementarea spatiilor semi-publice din jurul locuintelor, dar si un proiect de dezvoltare urbana pentru Platoul Sorogari.” – a declarat conservatorul Ionel Oancea, de profesie arhitect urbanist.

Despre Partidul Conservator - filiala Iasi

Nr. 1 / 4.10.2005
Daniel Matasaru - 0723.000699
press_bureau@yahoo.com