SA TRAITI BINE !

Timisoara - 16 octombrie 2005

Comunicat tip General in Politic

PSD Timiş salută sinceritatea de care au început să dea dovadă liderii locali ai Alianţei D.A. (PNL-PD).
Potrivit presei locale, preşedintele PD Timişoara, Ludovic Zudor, proaspăt reconfirmat în funcţie, a declarat, recent, despre campania electorală a Alianţei D.A. :„a lega nişte panglici portocalii de stâlpi nu înseamnă că eşti bun politician”. Acelaşi lucru l-am susţinut şi noi, încă de anul trecut!

Biroul de Presă

„Să trăiţi bine!”

Comportamentul şi atitudinea celor aleşi pe listele ADA nu fac decât să confirme afirmaţia domnului Zudor, care recunoaşte, indirect, trucul electoral ieftin folosit de liberali şi democraţi, truc ce a reuşit, din păcate, să păcălească cetăţenii din vestul ţării. Cu una sau două excepţii, parlamentarii Alianţei nu au mai trecut prin judeţ de la alegeri. Mai mult, am constatat că unii dintre ei nu au nici măcar clanţă la biroul parlamentar, ceea ce dovedeşte cât de des vin în teritoriu.
Sinceritatea preşedintelui PD Timişoara a mers şi mai departe. Acesta a afirmat, despre tinerii săi colegi care l-au contestat recent, că : „Eu i-am sprijinit puternic. Au stat cam rău cu banii şi i-am băgat într-un consiliu de administraţie”.
În cazul în care domnul Ludovic Zudor s-a referit la consiliile de administraţie ale unor instituţii publice atunci declaraţia acestuia este extrem de gravă şi de aceea, în calitate de senator, îi cer să comunice opiniei publice dacă, într-adevăr, acesta este mecanismul de promovare în consiliile de administraţie ale instituţiilor de pe raza municipiului Timişoara. Având în vedere faptul că Partidul Democrat a fost mereu la putere la nivel local şi judeţean, consider cu atât mai gravă afirmaţia făcută de Ludovic Zudor şi de aceea, din respect pentru cetăţenii din Timiş, insist să primim un răspuns din partea conducerii PD, pe această temă.
Pe de altă parte, ca om politic sunt surprins de ieşirile fulminante ale domnului Ludovic Zudor, despre care, aşa cum afirmau unii dintre colegii săi de partid, nu am auzit să fi „avut vreodată habar de vreo temă politică”. De asemenea, nu pot să nu remarc modul „democratic” în care s-au desfăşurat alegerile interne în PD Timişoara şi mai ales metoda „democratică” prin care au fost eliminaţi din cursă tinerii care doreau să intre în confruntarea pentru conducerea organizaţiei locale a Partidului Democrat. „Să trăiţi bine!”
16.10.2005
Senator Ilie Sârbu,
Preşedintele PSD Timiş

Despre Partidul Social Democrat Timis