Servicii sonorizare, dj nunta, dj botez,dj evenimente

BUCURESTI - 24 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Oferim servicii sonorizare, lumini inteligente, efecte speciale (masina balonase, masina ceata, lasere) pentru : dj nunta, dj botez, petreceri private, dj aniversari, si orice alt eveniment.

Dj nunta,sonorizare nunta

Oferim servicii sonorizare dj, lumini inteligente, efecte speciale (masina balonase, masina ceata, lasere) pentru : dj nunta, dj botez, dj petrecere, dj aniversari, dj revelion, dj majorat si orice alt eveniment care doriti sa fie animat de un dj profesionist cu aparatura speciala, de cele mai inalte standarde.

Echipa noastra este autorizata in fiecare domeniu si dispune de aparatura profesionala, de ultima generatie.

Echipa Party-Dj a fost infiintata inca din anul 1998, deci ne putem lauda cu peste 14 ani de experienta in domeniul entertainment-ului atat pentru petreceri private cat si de firma.

Atuurile noastre sunt:

- Experienta profesionala in domeniu

- Personal experimentat, respectuos si sociabil

- Aparatura profesionala audio, foto, video

- Dj profesionisti si la curent cu noile tendint

Noi va oferim solutii complete pentru evenimente de neuitat.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile si ofertele noastre va rugam sa ne contactati.

Telefon: 0727 863 777 Email: info@partydj.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/partydj-events/servicii-sonorizare-dj-nunta-dj-botezdj-evenimente