PartySnap fotodivertisment

PartySnap fotodivertisment


Descrierea companiei PartySnap fotodivertisment

PartySnap® este o noua dimensiune a divertismentului la petreceri ! La fotodivertisment se foloseste un ecran cu touchscreen, obiecte virtuale hazlii si apoi fotografiile se pot distribui imediat pe retelele de socializare, limitarea tine doar de creativitate. PartySnap® este o alegere potrivita lansarilor de produse, petrecerilor corporate, nuntilor, petrecerilor de absolvire, petrecerilor burlacilor, cluburilor, concertelor.

PartySnap fotodivertisment® reprezinta un mod nou de a petrece timpul unui eveniment.Astfel se incadreaza in desfasurarea multor tipuri de evenimente lansarilor de produse, petrecerilor corporate, nuntilor, petrecerilor de absolvire, petrecerilor burlacilor, cluburilor, concertelor. Puterea retelolor de socializare este eficienta in promovarea brandului tau, dar si pentru a construi relatii de lunga durata cu audienta targhetata, incluzandu-se PartySnap fotodivertisment® in strategia de social media. Sa mergi la un concert sau la o petrecere asteptata este o bucurie ce nu poate fi pastrata decat cu o fotografie care sa iti aminteasca de acest moment. Fanii si invitatii vor fi incantati sa se fotografieze cu cantaretul favorit cu ajutorul magiei ecranului verde si a obiectelor virtuale pe care le aduce PartySnap®. La o nunta aduce veselie si ofera o alternativa reala la ringul de dans.Mai presus de toate apropie invitatii intru-un mod unic prin socializarea rudelor noi cu cele cu care nu s-a mai pastrat legatura.

Comunicate PartySnap fotodivertisment (Magicland SRL):

  • Tulcea - 19 noiembrie 2015

    PartySnap® este o formă noua de divertisment la petreceri, prin fotografii.Se folosește un ecran cu touchscreen,se adaugă obiecte virtuale hazlii și apoi fotografiile [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei PartySnap fotodivertisment.