PASTEL AGE

PASTEL AGE


Descrierea companiei PASTEL AGE


Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global în produse de imagine şi suprinde permanent aşteptările clienţilor din toată lumea prin tehnologiile sale compacte, de înaltă precizie, ce oferă posibilitatea economisirii energiei. Gama Epson include numeroase produse, începând de la imprimante şi proiectoare 3LCD business sau home cinema, până la dispozitive electronice sau cu cristale lichide.
Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson are 70.000 angajaţi în 106 companii din toată lumea şi aduce contribuţii permanente la protejarea mediului şi dezvoltarea comunităţilor în care operează: http://global.epson.com/

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,
Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având 2.400 de angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com/

Despre Asociaţia \'Bucureştiul meu drag\'

Asociaţia \'Bucureştiul meu drag\' a fost înfiinţată în anul 2007, propunându-şi ca, prin intermediul fotografiei, să cultive cunoaşterea Bucureştiului şi să contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor şi a tradiţiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul şi care interferează zilnic cu prezentul nostru.

Pe parcursul anilor, asociaţia a organizat excursii foto pentru pasionaţii de fotografie, publicând pe pagina web www.orasul.ro peste 50.000 de fotografii realizate în aceste deplasări. De asemenea, \'Bucureştiul meu drag\' a realizat expoziţii foto desfăşurate în România şi în străinătate, precum şi diverse acţiuni caritabile. Detalii pe pagina web a asociaţiei: www.orasul.ro.

Comunicate PASTEL AGE :

Vezi toate comunicatele companiei PASTEL AGE.