Rachiul de Struguri PATER medaliat cu Aur la “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles” 2019

BUCURESTI - 10 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa, Retail

Rachiul de Struguri PATER a fost recent medaliat cu AUR la Concursul “Spirits Selection” 2019, competiție de băuturi spirtoase aflată sub patronajul reputatului Concours Mondial de Bruxelles.
PATER este un brand de băuturi spirtoase românesc, din Argeș, cu un portofoliu de trei produse, Țuică de Prune, Rachiu de Pere și Rachiu de Struguri.

Medalia de Aur

Medalia de Aur

Anul acesta Concursul a avut loc in China, la Lvliang, unde 104 degustatori experți au evaluat peste 1750 de băuturi spirtoase din 59 de țări (whisky, cognac, brandy, rom, vodcă, gin, piscos, grappa, baijiu, tequila și altele).

Competiția “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles” este un eveniment de amploare și recunoaștere internațională. Reputația deosebită a procesului de selecție și diversitatea mare a produselor înscrise spre evaluare sunt componente cheie ale succesului “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles”.

PATER a obținut în 2018 Medalia de Argint la “Spirits Selection” cu Țuica de Prune.

Brandul PATER, lansat la finalul anului 2017, a ajuns în locaţii precum magazinele Comtesse du Barry, Best Value Duty Free, Vino, în Băcănia Veche, în lanţul de magazine fizice Vinmag, în magazinul online propriu vinmag.ro, dar şi în restaurante precum NOUA, The Artist, Bistro Ateneu, Le Bistrot Francais, Voila le Bistrot  și hotelurile Hilton Athenee Palace și Courtyard by Marriott din Bucureşti.

PATER vine din latină şi înseamnă capul familiei, tată, preot. Am ales să dăm acest nume brandului nostru pentru că ţuica este produsă de capul familiei noastre, de tata, după o reţetă transmisă din tată în fiu de peste cinci generaţii. Produsele noastre sunt băuturi naturale, nefiltrate, obţinute printr-o singură distilare într-un cazan tradiţional de cupru şi sunt create pe baza unor reţete perfecţionate de-a lungul timpului“, povesteşte Irina Mărăşoiu, fata din povestea PATER.   

 

PATER Rachiu de Struguri este un distilat din 3 soiuri diferite de struguri, Muscat Ottonel, Aligote și Riesling.

Potrivit familiei Mărășoiu, pentru PATER se folosesc fructe cea mai bună calitate de pe dealurile Argeșului, care sunt distilate o singură dată, în cazan clasic de cupru de 220 litri, băutura nu se filtrează, pentru a păstra mai bine aromele fructelor. Rezultă o băutură fină, de 37% vol alc, care este apoi îmbuteliată în sticle premium de 0,7 litri importate din Franța, închise cu dop de plută de cea mai bună calitate din Portugalia și purtând o etichetă unică tip letterpress aplicată și lipită manual.

Băuturile PATER pot fi achiziționate în magazinele fizice sau comandate online.

Pentru mai multe detalii despre băuturile PATER, accesați website-ul: http://paterspirits.ro sau conturile de Social Media https://www.facebook.com/paterspirits.ro/ și https://www.instagram.com/pater_spirits/ 

Produsele PATER (țuica de prune, dar și rachiurile de struguri și pere) pot fi achiziționate în majoritatea băcăniilor și magazinelor specializate în produse de calitate sau pot fi comandate online de pe site-ul Vinmag.ro.

 

Despre PATER

O poveste scrisa cu truda si cu mult drag de familia noastra. O reteta proprie transmisa din tata in fiu de-a lungul a cinci generatii. Traditie. Dragoste. Devotament. Familie. Asta inseamna PATER.