Patronatul Roman va ureaza Sarbatori fericite!

BUCURESTI - 21 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, ONG, Social

La moment de sarbatoare , va transmitem tuturor urarile noastre de bine, multa sanatate si noroc, realizarea aspiratiilor, ganduri bune.

Patronatul Roman va ureaza Sarbatori fericite!

Cu bucurie si incredere ne adresam voua, Parteneri ai Patronatului Roman si Prieteni ai structurilor noastre, cu deplina convingere ca pasii facuti in anul 2012 ne-au adus un sentiment de implinire si un supliment de realizari profesionale.

Spiritul asociativ face din Patronatul Roman temeiul colaborarii viitoare.

Desi a fost un an de criza, PATRONATUL ROMAN, este singura institutie patronala din Romania care a obtinut reprezentativitate la nivel  national  conform noii Legii 62/2011 pentru 8 Ramuri ale Economiei Nationale si are inca 6 in curs de obtinere, a obtinut titlul de confederatie si a initiat si semnat Contractul Colectiv de Munca Unic la nivelul sectorului de activitate "Servicii comunitare si utilitati publice. Gestionarea deseurilor, activitati de decontaminare si de protectie a mediului" pentru 2013-2014.

La moment de sarbatoare, va transmitem tuturor urarile noastre de bine, multa sanatate si noroc, realizarea aspiratiilor, ganduri bune.

Avem convingerea ca din colaborarea viitoare vom face din Patronatul Roman o institutie pe deplin respectata si unanim acceptata de structurile partenere in Dialogul Social, o prezenta necesara si utila la nivelul Administratiei Publice Centrale si Locale.

Multumim tuturor Membrilor si Partenerilor nostri si va rugam sa primiti un sincer si traditional La multi ani!

Taguri: sanatatesarbatoareurarinational
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/patronatul-roman/patronatul-roman-va-ureaza-sarbatori-fericite