Membrii comunităţii Silver Mountain se implică în facilitarea practicării ski-ului şi a altor sporturi de iarnă.

BUCURESTI - 23 aprilie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, Juridic

Live site

Comunitatea Silver Mountain Resort & Hotel se implică în perfecţionarea oportunităţilor de ski, oferite de Poiana Braşov

Silver Mountain a atras cumpărători si datorita locatiei sale exceptionale din Poiana Braşov, statiune preferata de practicantii sporturilor de iarnă, care s-au îndreptat spre acest resort, pentru o reşedinţă de vacanţă sau chiar pentru una principală.

Această pasiune i-a determinat pe proprietarii de apartamente să propună implementarea unor facilităţi pentru a nu lega vreun inconvenient de practicarea sporturilor de iarnă. Astfel, atât proprietarii resortului cât şi oaspeţii apart-hotelului vor beneficia pe viitor de vestiare de ski, sisteme de curăţare şi uscare a clăparilor, dar mai ales un shuttle care să faciliteze accesul de la complex catre pârtii.

Prin constituirea Asociaţiei de Proprietari, comunitatea din resortul Silver Mountain se bucura de personalitate juridică. Potrivit domnului Radu-Cătălin Pavel, avocat coordonator al Pavel şi Asociaţii, societate de avocatură ce oferă consultanţă proiectului Silver Mountain: „Comunitatea Silver Mountain întâmpină astfel cadrul legal al materializării eventualelor solicitari ce vor profita tuturor persoanelor ce păşesc în interiorul complexului, dincolo de o implementare mult mai facilă acordurilor luate.”

Staţiunea montană Poiana Braşov oferă o deschidere spre 15,03 km de pârtii de ski, în trei grade de dificultate, întinzându-se pe 39 de ha şi  încorporând prin anexarea variantelor o suprafaţa totală skiabila de 58.18 ha. Schiorii experimentaţi pot încerca pârtiile marcate drept dificile, Lupului, Subteleferic şi Kenzel, în timp ce în funcţie de abilităţi, cei ce poposesc în Poiana Braşov se pot bucura inclusiv de Sulinar, pârtie cu un grad mediu de dificulate sau de Drumul Roşu, Bradul, Stadion, pârtii cotate ca fiind uşoare.

Dincolo de ski şi snowboarding, comunitatea Silver Mountain se mai poate bucura si de un spatiu numit -Aventura travel pentru team building-uri, plimbari cu ATV-uri, snowboarding, ciclism, paintball, echitatie, driving range. Si nu in ultimul rand facilitatile din cadrul centrului Silver Mountain Spa care include: doua piscine (una interioara si una incalzita in exterior), sauna, hamam, masaj si un centru fitness.

In acelasi timp, Silver Mountain încorporează în spiritul acestui concept brand-uri reputate bucurestene din segmentul de leisure, cum ar fi Restaurantul Loft, clubul The Rock- doua brand-uri bucurestene de renume.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pavel-si-asociatii-sparl/membrii-comunitatii-silver-mountain-se-implica-in-facilitarea-practicarii-ski-ului-si-a-altor-sporturi-de-iarna