Paylogic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Paylogic

 • Paylogic. Venitul Mediu per Angajat

  Paylogic

  Bucuresti - 28 November 2011

  Comunicat de PAYLOGIC S.R.L.

  Paylogic, companie specializată în oferirea de servicii profesionale de externalizare a salariilor şiadministrarede personal, a efectuat unstudiucomparativ de salarii pe piata fortei de munca din Romania pentru perioada Septembrie 2011 vs. Septemb ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: studiu , personal , salarii , administrare , payroll , paylogic , calcul

  Vezi toate comunicatele de presa despre Paylogic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Paylogic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Paylogic. Informatiile despre Paylogic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Paylogic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Paylogic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.