payments    

Comunicate de presa si evenimente pe tema payments

 • payments. Radu Fertonea – Founder of Paid Analytix

  payments

  Bucuresti - 14 septembrie 2020

  Comunicat de IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY SRL

  Compania Paid Analytix, specializata in securizarea platilor companiilor facute catre furnizorii sau parteneri acestora, ofera o analiza gratuita firmelor romanesti care vor sa testeze securitatea propriilor procese de plati. In cadrul acestei analiz ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: paid analytix , payments , invoices

  Vezi toate comunicatele de presa despre payments

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul payments.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la payments. Informatiile despre payments cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul payments, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la payments, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.