Autogari.ro lansează “Mersul autobuzelor”

BUCURESTI - 7 aprilie 2005

Comunicat tip General in Turism

Începând cu 9 aprilie nu te vei mai întreba niciodată de unde sau cu ce poţi ajunge în fiecare colţ al ţării sau al Europei.

Autogari.ro lansează “Mersul autobuzelor”

www.autogari.ro este primul portal specializat în informarea on-line privind transportul de persoane în trafic interurban şi internaţional.

Uşor de folosit, el se adresează tuturor celor care doresc să circule cu autobuzul sau microbuzul între două localităţi. Autogari.ro furnizează informaţii privind orarele mijloacelor de transport, companiile care operează diverse trasee, precum şi autogările pe care acestea le folosesc.

Sistemul informatic a fost conceput de specialişti cu experienţă în domeniul transporturilor şi construit de reputaţi experţi dezvoltatori software.

Informaţiile sunt verificate şi aduse la zi săptămânal, astfel încât să nu existe erori iar utilizatorii să fie satisfăcuţi de rezultatele căutării.

Înscrierea transportatorilor in portalul Autogari.ro este gratuită. În plus, Autogari.ro oferă partenerilor date statistice care îi pot ajuta la stabilirea orarului autovehiculelor, numărului optim de locuri sau rutelor cerute de clienţi.