Rezervări on-line la autocarele de Spania

BUCURESTI - 17 decembrie 2006

Comunicat tip General in Turism

În urma suspendării zborurilor Air Madrid, sute de români se văd nevoiţi să găsească mijloace alternative pentru a se întoarce de sărbători acasă. www.autogari.ro vine în ajutorul lor cu sistemul de rezervări on-line, ce permite oricărui posesor de card bancar să rezerve un loc la autocar de oriunde s-ar afla acesta.

Autogari.RO publică pe site-ul său programul curselor interne şi internaţionale şi permite achiziţionarea tichetelor de rezervare electronice la cursele companiilor ce s-au înscris în acest sistem.

Procesarea plăţii on-line este asigurată de GECAD ePayment International prin soluţia sa ePayment®, o soluţie care permite tranzacţii simple şi în deplină siguranţă. Securitatea tranzacţiei este garantată printr-un sistem antifraudă specific soluţiei şi certificat Visa si MasterCard. În plus, fiecare client beneficiază de suportul echipei GECAD ePayment pe parcursul tranzacţiei pentru probleme legate de plăţi.

Cumpărăturile online devin astfel la fel de simple ca într-o agenţie obişnuită, fără să conteze însă unde eşti sau cât este ceasul.