Forumul comunitatii My Garage.ro implineste 5 ani

BUCURESTI - 15 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Internet

My Garage.ro forumul comunitatii celor pasionati de hardware, overclocking, modding si cai putere aniverseaza 5 ani de la infiintare pe 15 februarie 2013. Magazinul online PC Garage .ro a sprijinit inca de la inceput si continua sa sustina forumul mygarage.ro prin suport tehnic si prin actiuni speciale dedicate membrilor acestei comunitati.

Forumul se bucura de un real success in randul persoanelor pasionate de zona IT si se poate mandri in prezent cu peste 60.000 membri, 1800 review-uri la produse de interes si 600.000 wishlist-uri.

Fidelitatea membrilor dar si interesul acestor fata de intreaga comunitate au fost rasplatite in cadrul diverselor proiecte exclusiv My Garage. Dintre acestea mentionam: concursuri tematice de design, creativitate, fotografie sau specifice zonei IT cum ar fi concursuri de modding. Dintre actiunile de interes major pentru membrii comunitatii a reprezentat proiectul de review-uri unboxing, fanii acestuia declarandu-se incantati de utilitatea proiectului in momentul luarii unei decizii de cumparare.

Ca urmare a implicarii continue a unor membri in comunitate, PC Garage a considerat ca poate trece la alt nivel colaborarea cu acesti membri. Astfel in urma cu doi ani au fost puse bazele proiectului “Specialistii PC Garage” format din userii care au ajutat comunitatea cu sfaturi tehnice. Punctual in cadrul proiectului de review-uri specializate, PC Garage a cooptat in echipa sa persoane din randul membrilor comunitatii.

“Inca de la inceputul proiectului My Garage am identificat seriozitatea si spiritul proactiv al unor membri ai comunitatii care au devenit moderatori si mai tarziu administratori ai forumului” a spus Bogdan Popescu, Purchase Manager in cadrul PC Garage si Project Manager in cadrul comunitatii My Garage.

Asemenea anilor precedenti, si in acest an My Garage prin intermediul PC Garage si al partenerilor sai a pregatit  o serie de concursuri  aniversare cu premii in valoare totala de 6000 euro. Cei 5 ani vor fi sarbatoriti alaturi de membrii comunitatii in cadrul unei intalniri la un joc de bowling.

PC Garage multumeste pe aceasta cale colaboratorilor sai care ofera sprijin comunitatii: AMD, ASUS, Cooler Master, Kingston, Lenovo, MSI, Logitech, Microlab, High Power, Razer si Toshiba.

Despre PC Garage SRL

Despre PC Garage SRL
PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, infiintat in 2005. PC Garage face parte din Grupul FIT Distribution si numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup. In 2012 cifra de afaceri a grupului FIT Distribution a fost de 248 miloane lei.

Magazinul online pcgarage.ro se numara printre magazinele specializate din domeniul IT si reprezinta un reper pentru toti cei pasionati de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat si forumul mygarage.ro, care reprezinta de aproape 5 ani comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere.

Filosofia de business a PC Garage este simpla: sa ofere clientilor sai, pe langa produsele din oferta, servicii specializate si de calitate.