PC Garage comunica prin SMS, rapid si elegant

BUCURESTI - 13 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

PC Garage, magazin IT&C online, face un pas inainte si imbunatateste comunicarea cu clientii sai. Implementarea, in premiera pentru piata IT&C online din Romania, a unui sistem automat de notificare prin SMS a evolutiei comenzii va avea un impact semnificativ asupra relatiilor cu clientii si a calitatii serviciilor oferite.

PC Garage comunica prin SMS, rapid si elegant

Pentru a primi notificari prin SMS clientul nu trebuie decat sa bifeze aceasta optiune in cadrul procesului de comanda. Sistemul va anunta clientul in momentul in care comanda este preluata de catre un consultant de vanzari PC Garage. In acest fel clientul va cunoaste in orice moment stadiul comenzii sale. De asemenea, in momentul in care comanda este pregatita pentru livrare clientul este notificat automat prin SMS.Implementarea acestui sistem face parte dintr-un proiect de durata privind imbunatatirea a relatiilor cu clientii si a serviciilor oferite de PC Garage.'In cazul unui magazin online comunicarea cu clientii este cel mai important lucru. Informarea in timp real privind starea comenzii inseamna trecerea la un nivel superior si cresterea gradului de fidelitate a clientilor nostri. Nu ne vom opri aici, vom continua sa lucram cu si pentru client.' - declara Gabriel Vasile, Director General PC Garage.

Despre PC Garage SRL

PC Garage, infiintat in 2005, este unul dintre cele mai dinamice magazine online din Romania. Oferta PC Garage este cea mai vasta din tara in domeniul componentelor de calculatoare. Personalul specializat si competent asigura o consultanta tehnica de calitate si servicii post vanzare ireprosabile. Cresterea spectaculoasa si feedback-ul pozitiv primit de la clienti a determinat mutarea sediului de 3 ori in 12 luni.Gabriel VasileDirector GeneralTelefon: 021 252 82 88, 021 252 16 36Fax: 021 252 82 63 Str. Iancu Cavaler De Flondor, Nr. 7Etaj 2, Apartament 4Sector 2, Bucurestiwww.pcgarage.rooffice@pcgarage.ro