PC Garage implineste 1 an!

BUCURESTI - 6 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

PC Garage a lansat site-ul www.pcgarage.ro in data de 6 Octombrie 2005 si a multumit pana in prezent peste 6500 de clienti. La un an de existenta PC Garage va rasplateste: 2% discount toata luna Octombrie.

PC Garage implineste 1 an!

Multumim clientilor fideli ai magazinului cu ajutorul carora am crescut si am ajuns unul dintre cele mai mari magazine IT&C online din Romania.Stim ca am avut si avem clienti nemultumiti, carora am uitat sa le trimitem pachetele, le-am incurcat produsele sau au fost defecte. Am invatat din toate greselile de mai sus, nu garantam ca nu se va mai intampla, dar promitem ca incercam sa fie cat mai rar intalnite.De ziua noastra iti oferim 2% discount toata luna Octombrie. Sarbatoreste impreuna cu PC Garage. Intra pe www.pcgarage.ro in luna Octombrie si primesti 2% discount la achizitionarea oricarui produs.

Despre PC Garage SRL

PC Garage, infiintat in 2005, este unul dintre cele mai dinamice magazine online din Romania. Oferta PC Garage este cea mai vasta din tara in domeniul componentelor de calculatoare. Personalul specializat si competent asigura o consultanta tehnica de calitate si servicii post vanzare ireprosabile. Cresterea spectaculoasa si feedback-ul pozitiv primit de la clienti a determinat mutarea sediului de 3 ori in 12 luni.Gabriel VasileDirector GeneralTelefon: 021 252 82 88, 021 252 16 36Fax: 021 252 82 88 Str. Iancu Cavaler De Flondor, Nr. 7Etaj 2, Apartament 4Sector 2, Bucurestiwww.pcgarage.rooffice@pcgarage.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pc-garage-srl/pc-garage-implineste-1-an