PC Garage isi lanseaza noul site

BUCURESTI - 24 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

La aproape 3 ani de la intrarea pe piata online de vanzari IT&C, PC Garage lanseaza a doua versiune a siteului sau www.pcgarage.ro. Cu un design si cu o functionalitatea apropiata de cerintele utilizatorilor sai, PC Garage vine in intampinarea impatimitilor de tehnologie cu noi facilitati.

PC Garage isi lanseaza noul site

De ce sa alegeti noul site PC Garage? Vom enumera numai cateva dintre cele mai importante motive: 1. Aveti la dispozitie un nou sistem de filtrare a produselor pentru fiecare categorie, care iti vor gasi simplu si rapid produsul dorit. 2. Sunteti un power-user? Va punem la dispozitie Cautarea Avansata, aceasta dandu-va posibilitatea sa gasiti produsele indiferent de combinatia de caracteristici dorita. 3. Am implementat in premiera in piata online IT&C afisarea in timp real a stocurilor proprii. Aceasta permite o mai mare transparenta si facilitarea procesului de comanda. 4. Plasarea unei Comenzi fara Operator va garanteaza rezervarea produselor comandate, precum si livrarea imediata a comenzii. 5. Am introdus servicul Notificare prin SMS pentru a va informa automat despre starea comenzilor si a produselor din service fara a fi nevoie ca dvs sa fiti la calculator sau sa sunati la sediu. 6. Contul dvs din magazin va ofera informatii detaliate despre comenzi in curs si cele efectuate, precum si despre starea in timp real a produselor din service. 7. Gradul dvs de satisfactie conteaza cel mai mult pentru noi! Dupa incheierea fiecarei comenzi veti primi un formular de feedback la obiect privind experienta dvs cu serviciile PC Garage. Acestea sunt prelucrate individual, ajuntandu-ne sa ne perfectionam si sa oferim servicii de cea mai buna calitate. 8. Aveti posibilitatea de a face cadouri celor dragi intr-un mod mult mai simplu prin intermediul Voucherelor Cadou. 9. Promotia zilei iti ofera un produs foarte cautat la cel mai bun pret din piata. 10. Produsul dorit nu este disponibil sau are un pret peste cel dorit de dvs? Setati o alerta de stoc sau una de pret si veti fi anuntat automat cand acesta este disponibil in magazin sau cand pretul scade sub cel dorit. 11. Va oferim recomandari de accesorii esentiale pentru produsele achizitionate. 12. Va punem la dispozitie un istoric de pret al fiecarui produs, acesta ajutandu-va sa alegeti momentul optim al achizitiei. 13. Sunteti nehotarat intre mai multe produse? Puteti compara in mod intuitiv produsele si sa il alegeti pe cel mai bun. 14. Folosind serviciul Wishlist puteti salva produsele intr-o lista si, daca o doriti, sa primiti recomandarile comunitatii MyGarage. 15. Cu ajutorul comunitatii My Garage va punem la dispozitie Review-uri obiective si de calitate ale produselor de pe site-ul nostru, pentru a va ajuta in alegerea celor mai bune si mai avantajoase produse. 16. Acum ai cel mai bun sistem de Rate Online. Este simplu si fara prea multe acte, pentru ca stim ca timpul dvs este important. Va puteti alege tipul de credit care va avantajeaza, cu sau fara avans in cele mai sigure conditii. 17. In luna septembrie PC Garage a inaugurat un departament dedicat companiilor ce garanteaza o foarte buna colaborare cu acestea si un nivel ridicat de transparenta in servicii.... si nu ne vom opri pentru ca dorim sa mentinem aceasta frumoasa relatie intre PC Garage si clientii sai.Va asteptam cu drag pe noul www.pcgarage.ro.

Despre PC Garage SRL

PC Garage a lansat magazinul online de IT&C in Octombrie 2005. La sfarsitul anului 2006 PC Garage inregistreaza vanzari de peste 1 milion EUR. Dezvoltarea permanenta a echipei si marirea gamei de produse oferite a determinat schimbarea sediului de 2 ori intr-un singur an. Anul 2007 se incheie cu cresterea de peste 4 ori a echipei si de 5 ori a vanzarilor, ele atingand suma de 6 milioane EUR. In prezent PC Garage opereaza intr-o cladire moderna de 500 mp, are 45 de angajati si a inregistrat vanzari de peste 5 milioane EUR pentru prima jumatate a anului.In luna februarie 2008 PC Garage lanseaza forumul www.mygarage.ro, comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere, acesta avand in acest moment peste 12.000 de membri si 90.000 de mesaje.Site-ul PC Garage se distinge prin: selectia excelenta a produselor, filtrarea acestora, detalierea imaginilor si informatiilor despre produse si usurinta in utilizare. Gabriel VasileDirector GeneralTelefon: 031 228 55 50, 031 228 55 51Fax: 031 228 55 48 ,Str. Vericescu, Nr. 2ASector 3, Bucurestiwww.pcgarage.rooffice@pcgarage.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pc-garage-srl/pc-garage-isi-lanseaza-noul-site