Sub titlul "Scoala fara TVA", PC Garage anunta startul campaniei dedicate inceperii noului an scolar

BUCURESTI - 26 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Retail, Internet

Campania se adreseaza atat elevilor si studentilor cat si cadrelor didactice care odata cu inceperea scolii au nevoie de mai multa putere de calcul.

Sub titlul

PC Garage pune la dispozitia clientilor sai o selectie dinamica de 100 de modele de laptopuri cu preturi speciale dedicate inceperii noului an scolar. In campania "Scoala fara TVA" sunt prezentate modele de laptopuri ale producatorilor Lenovo, Asus, HP, Dell, Acer, Toshiba care pot indeplini cu succes cele mai exigente cerinte necesare studiului. In plus in perioada 26 august - 30 septembrie, toti clientii PC Garage care vor achizitiona un laptop din selectia supusa campaniei, vor primi un voucher de 24% din valoarea produsului achizitionat. Voucherele pot fi utilizate in perioada 15-30 octombrie si sunt valabile pentru achizitia oricarui produs din categoriile “TV LED“, “Tablete business“, “Smartphone“, “Console jocuri“, “NAS“, “Sisteme“, “Videoproiectoare".

Campania este disponibila accesand pagina www.pcgarage.ro/scoala-fara-tva

Clientii PC Garage beneficiaza de transport gratuit in toata tara. Suplimentar, cei care doresc o livrare rapida in Bucuresti pot opta pentru serviciul de Livrare Urgenta in 3 ore. Contravaloarea serviciului de livrare rapida este de 19.99 lei.

Despre PC Garage SRL

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, infiintat in 2005. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.