Lansarea Partidului Digital Nonliniar Roman

BUCURESTI - 8 februarie 2006

Comunicat tip General in Politic

Partidul Digital Nonliniar Român s-a născut din dorinţa de existenţă a unui mediu de exprimare ideologic, politic şi social al tinerilor, mediu independent şi necenzurat unde fiecare este privit la fel.

Partidul Digital pare a fi mai mult o comunitate ce organizează dezbateri, ce oferă şansa fiecăruia să se exprime, să ia parte la fenomenele ce se petrec în jurul fiecăruia. Forumul, ca parte integrantă a acestui partid poate fi privită ca o sală cu program non-stop de discuţii şi dezbateri, un parlament liber în care oricine se poate exprima şi primi nivele superioare de recunoaştere.

Lansarea Partidului Digital Nonliniar Roman

De ce un Partid Digital Nonliniar ?
In primul rand pentru ca este un partid creat de tineri, pentru tineri. Si cum majoritatea tinerilor nu prea sunt bagati in seama de guvern, ei au probleme cu taxele de facultate, de camin, de transport, etc. Grevele sau alte manifestari de protest organizate de ligi, organizatii de tineret nu au ca efect decat o rara atragere a atentiei. Rezultatele sunt clare. Tinerii nu pot crea un partid in realul sens al cuvantului, auto-finantat... Dar pot incerca. De aceea este un partid digital. Mai ales ca ne aflam la inceput, nu exista un sediu de partid. Poate cu timpul il vom dobandi, pana atunci activitatea noastra, punctul nostru de intalnire se afla pe internet. De ce un partid non-liniar ? Simplu. Pentru ca nu are o linie sau o doctrina limitata, nu este nevoita sa poarte ochelarii de cal purtati cu atata sarguinta de alte partide. Organizat ca un forum, partidul nu doreste sa impuna idei, sau linii de partid, cu care nu toata lumea ar putea fi de acord. De aceea totul se discuta, se dezbate, se analizeaza si in final, daca se reuseste, se trage o concluzie. Care este structura daca nu este liniara ? Probabil punctiforma. Noi punctam ideile fara sa le impunem. Le analizam. Decizia de a sustine sau nu o anumita idee sau propunere apartine fiecarui membru in parte. Aceasta este adevarata democratie, in care ceilalti au impresia ca traiesc. Nimeni nu va fi vreodata sanctionat aici pentru orientarile lui politice, religioase, doctrinare sau de alta natura. Fiecare este liber sa se exprime.

Despre pcd

Formele tradiţionale de organizare politică gafaie sleite de noile provocări. Să incercăm să inovăm in materie de politică. Cum ar arăta un partid digital nonliniar? Cum ar arăta o formaţiune politică reticulară care să se elibereze de vitregia dinozaurilor şi a autorităţii arogante a ierarihiei verticale? Ar putea fi o provocare!

Website: www.pdnr.ro
Telefon partid: 0311.035.492
Email partid: admin@pdnr.ro
admin@pdnr.ro