Chestionarele auto drpciv de la pdc.ro au ajutat peste 300.000 de persoane sa obtina permisul de conducere

Targu Mures - 15 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Chestionarele auto drpciv sunt actualizate conform legislatiei in vigoare.

Chestionarele auto drpciv de la pdc.ro au ajutat peste 300.000 de persoane sa obtina permisul de conducere
 Din anul 2007, de la lansarea site-ului, pdc.ro a ajutat peste 300.000 de persoane sa se pregateasca si sa obtina permisul de conducere. 

Echipa pdc.ro

Din anul 2007, de la lansarea site-ului, www. pdc.ro a ajutat peste 300.000 de persoane sa se pregateasca si sa obtina permisul de conducere. Inca de la inceput ne-am propus sa devenim site-ul numarul 1 din Romania pentru cei interesati sa sustina examenul auto.

Cei care doresc sa se pregateasca pentru examenul auto au la dispozitie cele mai complete chestionare auto, similare cu cele de la examenul oficial DRPCIV. Chestionarele auto sunt grupate pe categorii de permis si contin explicatii la fiecare intrebare, pentru o mai buna intelegere a cerintelor si pentru a usura invaratea. Procedura de completare a chestionarelor online este identica cu cea de la examen, intrebarile fiind de tip grila, contra timp, utilizatorii fiind atentionati la fiecare intrebare de corectitudinea raspunsului. 

Invatarea online pentru examenul auto este cea mai eficienta metoda pentru a verifica nivelul de cunostinte al viitorilor soferi, si in acelasi timp, este metoda perfecta pentru acestia de a se obisnui cu tipul de teste pe care il va intalni la examen si formatul in care va fi sustinut examenul auto. 

Pe langa chestionarele auto similare cu cele de la examenul DRPCIV, utilizatorii pdc.ro au la dispozitie un curs de legislatie rutiera pe intelesul tuturor, adresat atat viitorilor soferi, cat si celor care din anumite motive sunt nevoiti sa sustina din nou examenul. 

Pentru a facilita alegerea unei scoli de soferi sau a unui instructor autorizat, pdc.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai si un director cu toate scolile de soferi si instructorii autorizati din Romania, grupati pe judete. 

In plus, pentru a aprofunda cunostintele teoretice, pe site sunt publicate periodic articole de specialitate despre conduita in trafic, sfaturi despre conducerea preventive si defensive si in general, sfaturi utile despre condus