pdc.ro – Ghidul complet pentru chestionare auto

Targu Mures - 26 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

pdc.ro aduce iti ofera chestionare auto si un set complet de instrumente prin care tu poti face diferenta in trafic.

chestionare auto

chestionare auto

 Formatul de chestionare si teste auto drpciv simuleaza examenul auto pe calculator, cu intrebari posibile, cel folosit si de catre politie pe chestionare auto drpciv. 

Echipa pdc.ro

pdc.ro aduce acum setul complet de instrumente prin care tu poti face diferenta in trafic. Nu doar informatii, ci, mai ales, chestionare auto si o experienta de invatare, ce include pregatirea examenului pentru permisul auto,  sfaturi utile pentru soferii incepatori si nu numai si o comunitate in care intrebarile tale sunt ascultate si clarificate. 

pdc.ro este portalul unde gasesti informatiile structurate pe ariile de interes:

Chestionare auto - se regasesc la examenul auto oficial DRPCIV si sunt actualizate conform ultimelor modificari ale Codului Rutier.

Examenul pentru permisul auto – aceasta sectiune include  chestionarele auto specifice pentru toate categoriile, precum si explicatiile pentru fiecare intrebare, pentru ca nu e suficient doar sa memorezi, ci sa intelegi ce inveti si sa poti pune in practica atunci cand ai nevoie. In plus, pentru orice nelamurire legata de legislatie sau examen, vei gasi aici toate informatiile de care ai nevoie, prezentate in mod logic si organiza.

Utile – pdc.ro stie cat de greu este sa aduni toate informatiile relevante pentru pregatirea actelor necesare pentru dosar, dar si pentru o experienta de condus relaxanta. De aceea, aici vei gasi articole de specialitate, stiri, tutoriale si sfaturi utile, actualizate constant.

Scoli de soferi recomandate de pdc.ro – in functie de judetul de care apartii, poti gasi aici o lista actualizata de scoli de soferi, ce include datele de contact pentru fiecare scoala in parte, precum si review-urile si parerile utilizatorilor.

Informatii suplimentare:

De 8 ani, pdc.ro este cel mai indragit site de chestionare auto drpciv . Prin metode simplificate si prin informatii ce pot fi intelese si puse usor in practica, examenul pentru permisul auto va fi o amintire placuta.