Golden Tulip isi adauga un nou hotel in zona financiara din Bucuresti

BUCURESTI - 22 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Amersfoort (NL)/Lausanne (CH), 21 Septembrie 2005 – Golden Tulip anunta cu mandrie semnarea celui de-al patrulea contract de franciza in Bucuresti, pentru noul hotel Golden Tulip Times, localizat in cartierul afacerilor financiare din Bucuresti, Romania.

Golden Tulip isi adauga un nou hotel  in zona financiara din Bucuresti

Golden Tulip Times ofera 70 de camere, generoase ca dimensiuni, cu design si dotari moderne, ce includ: TV cablu, conexiune Internet wireless, mini-bar, seif, telefon, serviciu de trezire, aer conditionat cu control individual, baie complet utilata. Pentru componenta food & beverage, hotelul cuprinde functiuni complexe: un restaurant de 120 de locuri, o cafenea cu terasa (60+20 locuri) si un Club original pe doua niveluri, ce ofera o spectaculoasa vedere panoramica asupra orasului si adauga 100 de locuri la interior si 40 de locuri pe terase. La dispozitia oamenilor de afaceri si a companiilor, exista 4 sali de intruniri cu capacitate intre 10 si 100 de delegati. Hotelul a fost finalizat in 2005, pe baza unei constructii existente situate pe Bulevardul Decebal nr.19, la doar cateva minute distanta de Palatul Parlamentului.

Hans Kennedie, Presedinte & CEO al Golden Tulip, declara: “Fiind al patrulea contract perfectat pe aceasta piata cu dezvoltare rapida, Golden Tulip Times este cel mai tanar membru in portofoliul romanesc, caruia ii adauga o remarcabila contributie. Suntem convinsi ca localizarea convenabila, functiunile si calitatea serviciilor acestui hotel francizat, completate de incantatoarea priveliste panoramica si de iluminarea naturala vor oferi maxima satisfactie si valoare fiecarui minut din timpul oaspetilor.”

Paul Marasoiu, Presedinte al Peacock Hotels, reprezentantul official al Golden Tulip pentru Romania si Moldova, spune: “Consideram ca, prin brandul international si oferta ce pastreaza nealterat specificul local, Golden Tulip Times raspunde optim cererii in crestere pentru hoteluri de 4 stele orientate pe segmentul de afaceri din Bucuresti. Este o reala satisfactie faptul ca acest hotel se alatura Modelului European de Franciza conceput de Golden Tulip, in vreme ce Romania isi pregateste afilierea la Uniunea Europeana.”

Despre Peacock Hotels

Golden Tulip Hospitality B.V., cu sedii centrale situate in Amersfoort – Olanda si Lausanne - Elvetia, este compania care detine Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts, operand sub franchiza peste 250 hoteluri in 37 de tari, majoritatea localizate in destinatii urbane din Europa, Orientul Mijlociu & Africa. Principalele componente ale Golden Tulip includ segmentul de proprietate intelectuala, divizia de management hotelier, divizia de franchiza si alte proprietati. Prin aliante comerciale cu TOP International Hotels - consoriu hotelier german, cu grupul francez B & B si grupul australian Tourism Hotels & Leisure (THL), portofoilul total cuprinde peste 52,000 de camere in aproximativ 534 hoteluri. Golden Tulip ofera un concept de franchiza unic prin doua branduri, create sa implementeze standardele internationale, pastrand totodata specificul local: Golden Tulip pentru hotelurile de categorie 4 stele (superioara) de tip business si resort, si Tulip Inn pentru categoria 3 stele cu servicii de baza. TOP International Hotels ofera servicii de rezervari hoteliere, marketing si vanzari pentru hoteluri independente. B&B Hotels sunt hoteluri confortabile de 2 stele raspandite in Franta si Germania. THL opereaza trei sub-branduri: Pacific International Suites & Apartments, Pensione si Plaza Hotels, pe segmentul de trei pana la cinci stele in Pacificul Asiatic. Divizia de Management Hotelier a Golden Tulip Hospitality B.V. opereaza sapte proprietati Golden Tulip si Tulip Inn in Olanda.
Paul Marasoiu – Director Regional pentru Romania & Moldova
Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts
Tel: +40 21 231 02 65
marasoiu@peacockhotels.ro