Cele mai frecvente greseli in alegerea rulourilor exterioare pentru ferestre

BUCURESTI - 14 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Foarte multa lume alege sa monteze jaluzele exterioare din aluminiu sau, cum mai sunt numite acestea, rulouri exterioare . Avand in vedere ca oferta de astfel de rulouri pentru ferestre este una foarte diversificata si foarte numeroasa, de multe ori oamenii care investesc in astfel de accesorii pentru ferestre nu fac cea mai buna alegere.

rulouri exterioare

rulouri exterioare

Pentru a evita o investitie care sa se dovedeasca nerentabila si deloc inspirata, este bine sa cunoastem care sunt greselile frecvente atunci cand vorbim despre alegerea rulourilor exterioare pentru ferestre. Evitarea acestor greseli poate duce la prevenirea unei lungi liste de probleme si de neplaceri cauzate de alegerea gresita a rulourilor exterioare.

Alegerea rulourilor exterioare la cele mai mici preturi

Pe piata rulourilor exterioare vei putea gasi diferite preturi, iar una dintre greselile frecvente este aceea de a opta pentru cel mai mic pret. Preturile mici inseamna ca nu vei beneficia neaparat de cele mai bune materiale, de materiale rezistente si durabile. In consecinta vei putea intampina uzura prematura a rulourilor montate. Din acest motiv se recomanda sa investesti intru-un rulou exterior care ofera un raport calitate-pret foarte avantajos.

Este omisa dimensiunea ferestrei

O alta greseala frecvent intalnita in domeniul rulourilor exterioare este omiterea dimensiunii ferestrei. Rulourile exterioare pot avea pana la cel mult 3 metri latime. Pentru ferestrele cu o dimensiune mai mare este nevoie de montarea unor rulouri cu straturi multiple. De asemenea, ferestrele care sunt mai inguste de 30 de centimetri nu sunt recomandate pentru montarea de rulouri exterioare.

Dispunerea rulourilor exterioare

Tot in randul greselilor care sunt intalnite des in privinta rulourilor exterioare regasim dispunerea acestor rulouri. Dispunerea trebuie sa fie pe verticala si nu intotdeauna trebuie montate pentru a obtine obturarea completa a luminii sau a unghiului din care patrunde lumina. Este nevoie ca ruloul exterior sa fie dispus conform cerintelor tehnice pentru montarea acestuia.

Utilizarea unor produse mult prea subtiri

Montarea rulourilor exterioare inspre vest necesita anumite materiale care sa fie suficient de groase astfel incat razele de soare sa nu deterioreze elementele ferestrei. Aici ne referim la decolorare, dezintegrare sau uzura prematura in anumite conditii meteorologice care pot actiona asupra materialului din care sunt confectionate rulourile exterioare.

Montajul impropriu al rulourilor exterioare

Nu in ultimul rand putem aminti in randul greselilor frecvente care pot aparea atunci cand vorbim despre rulourile exterioare montajul impropriu ale acestora. Fie ca se doreste o economie de bani, fie ca se considera ca montarea acestora este foarte simplu de realizat, multa lume nu apeleaza la firmele profesioniste de rulouri exterioare. In consecinta pot aparea erori in montarea rulourilor exterioare, erori care vor duce la o uzura prematura a acestora.

Ai in vedere toate aceste greseli frecvente in alegerea si montajul rulourilor exterioare. Cauta sa le eviti pentru a nu avea neplaceri sau probleme dupa montarea rulourilor la ferestrele locuintei tale. Pentru a face alegerea potrivita si pentru a beneficia de montaj profesionist, este recomandat sa apelezi la o firma specializata si cu experienta in tamplarie PVC si rulouri exterioare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pedaambient/cele-mai-frecvente-greseli-in-alegerea-rulourilor-exterioare-pentru-ferestre