pedometre    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pedometre

 • pedometre. Pedometru OMRON Walking Style Pro

  pedometre

  Bucuresti - 19 July 2011

  Comunicat de MAIESTRIE GRUP

  Pedometrul este un dispozitiv electronic si portabil cu ajutorul caruia se poate contoriza numarul de pasi efectuati de o persoana. Specialistii recomanda efectuarea a 10.000 de pasi zilnic (7 km) pentru un organism sanatos. Pentru contorizarea acest ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: acasa , fitness , omron , pedometre

  Vezi toate comunicatele de presa despre pedometre

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pedometre.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pedometre. Informatiile despre pedometre cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pedometre, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pedometre, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.