pentahlon

Comunicate de presa si evenimente pe tema pentahlon

 • pentahlon. Indrazneste sa fii erou urban la BikeFest 2014, 13 – 14 septembrie, Parcul Izvor

  pentahlon

  Bucuresti - 11 septembrie 2014

  Comunicat de Asociatia Green Revolution

  Daca esti biciclist urban, Asociatia Green Revolution impreuna cu Raiffeisen Bank te provoaca sa indraznesti sa fii erou urban la BikeFest! Pe 13 si 14 septembrie, in Parcul Izvor, toti biciclistii urbani petrec si se intrec la BikeFest la cele ma ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bicicleta , green revolution , ciclism , bikefest , pentahlon

  Vezi toate comunicatele de presa despre pentahlon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pentahlon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pentahlon. Informatiile despre pentahlon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pentahlon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pentahlon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.