Grupul INTERNATIONAL Hotels a fost lansat oficial pe piata in cadrul evenimentului The High Life de la Sinaia

Sinaia - 6 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa

Cel mai nou grup hotelier romanesc, INTERNATIONAL Hotels, a fost lansat sambata trecuta la Sinaia, in cadrul evenimentului exclusivist "The High Life ", la care au participat Andreea Esca , Cabral , Lucian Mandruta si Dana Savuica.

Grupul INTERNATIONAL Hotels a fost lansat oficial pe piata in cadrul evenimentului The High Life de la Sinaia

Sinaia, Marti, 6 noiembrie 2012

Sâmbătă, 3 noiembrie 2012, în Sinaia, a avut loc deschiderea oficială a Hotelului INTERNATIONAL Sinaia, parte a Grupului Hotelier INTERNATIONAL, lansat odată cu deschiderea oficiala a primului hotel din Grup.

Cu ocazia deschiderii oficiale, președintele Consiliului de Adiministrație a INTERNATIONAL S.A. și directorul hotelului INTERNATIONAL Sinaia a declarat în cadrul discursului avut în fața invitaților că munca depusă pentru transformarea Hotelului INTERNATIONAL Sinaia într-unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei își fructifică rezultatele acum, datorită unei investiții în oameni, în servicii care fac diferența și care stau la baza construcției întregului brand INTERNATIONAL Hotels și a dezvoltării grupului.  

De asemenea președintele Consiliului de Adiministrație a INTERNATIONAL S.A. și directorul hotelului INTERNATIONAL Sinaia a meționat în încheiere că după 8 ani în care a condus dezvoltarea Hotelului INTERNATIONAL din Sinaia, viitorul Grupului Hotelier INTERNATIONAL si al hotelului trebuie să stea acum, în mâinile unei noi generații care urmează să îl aducă la un nou nivel. 

Hotelul INTERNATIONAL Sinaia construit în 1983, a trecut printr-un proces de renovare, de la structură, în perioada martie - decembrie 2011, renovare în urma cãreia întregul hotel a fost complet modernizat: de la re-amenajarea camerelor, a sistemelor de ventilație, implementarea unor sisteme de ultimă generație de comunicare, televiziune internă, internet wireless de mare viteză, precum și facilități spa, o piscină acoperită cu tavan de sticlă, jacuzzi, saună umedă și uscată, salã de fitness, masaj și salon de înfrumusețare.

În cadrul Hotelului se află trei restaurante: unul cu specific tirolez - singurul de pe Valea Prahovei (restaurant Tirol), unul cu specific italienesc (Cucina Sofia) și Restaurantul Panoramic.

Cu o capacitate de cazare totala de 180 de camere, Hotelul INTERNATIONAL Sinaia este cel mai modern hotel din stațiune, ajungând la un grad de ocupare mediu de 55%, în urma investiției în renovare care s-a ridicat la aproximativ 6 milioane de euro.

Lansarea Grupului Hotelier INTERNATIONAL a avut loc in cadrul evenimentului The High Life gazduit de hotelul INTERNATIONAL Sinaia, unde au participat personalități din mediul de afaceri precum Alexandre Eram, Alessandro Amatto (Sodo Migliori, Cellini, Gucci, Paul & Shark), Camelia Șucu (Class Living), Lili Țicu (Shilouette), Gregor Aufhauser (General Manager SCH Grand), Stelios Constantinou (Rolex), Șerban Cismărescu (Innova).

Spectacolul de lumini si muzica ce a impresionat audienta, a fost asigurat de Loud Music Romania si formatia Life on Mars.

În cadrul evenimentului au fost prezente personalități publice cunoscute precum Andreea Esca, Lucian Mîndruță, Dana Săvuică, Cabral Ibacka (gazda evenimentului), Mircea Solcanu, Iuliana Tudor.

Deschiderea oficicială a primului hotel este primul pas în dezvoltarea celui mai dinamic Grup hotelier din piața din România. Grupul Hotelier INTERNATIONAL mai cuprinde in acest moment Hotelul INTERNATIONAL din București și urmează să deschidă în 2013 cea de-a treia unitate în cel mai important centru cultural și de afaceri din nord-estul României.

Oana TinuReprezentant de Comunicare Grupul Hotelier INTERNATIONALoana@peoplepr.roTel: +40 746 112 945