PEREVO inovează trei tratamente de îngrijire a scalpului și părului.

BUCURESTI - 10 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Live site

Inventând trei formule cu cea mai lungă listă de ingrediente active din extracte naturale, PEREVO sparge barierele ritualurilor de îngrijire, prin tratarea părului de la scalp până la vârfuri cu un singur produs.
Concepute și formulate în România, prin cele trei produse, tratamentele PEREVO reprezintă misiunea companiei de a realiza produse cu ingrediente active din uleiuri și extracte naturale, astfel încât să reprezinte un standard de calitate și eficacitate, să îndeplinească și depășească toate așteptările consumatorului asupra beneficiilor aduse părului.

Lotiune spray scalp si par Normal-Uscat-Gras

“Sănătatea este esențială în aceste vremuri, de multe ori din cauza stresului, lipsa timpului și prioritizarea altor lucruri, uităm să avem grijă de noi. Am conceput aceste produse ca un SUPER BOOSTER pentru păr, în necesitatea de a exista un tratament care furnizează toate vitaminele și ingredientele esențiale părului într-un mod de aplicare rapid și eficient."

Declară Ciortescu Marius Mihai, fondatorul brandului PEREVO.

Cu viziunea de a crea tratamente eficiente pentru păr adaptate problemelor clienților, abordarea inovativă a produselor PEREVO a fost de trata scalpul și părul în același timp, oferind textură părului și parfum cu protecție împotriva mirosurilor neplăcute.

Cum sănătatea firului începe de la rădăcini, combinând vitamine, proteine, aminoacizi esențiali și colagen, problemele uzuale ale părului sunt prevenite și tratate de ingredientele active de origine naturală.

Loțiunile spray PEREVO se prezintă în 3 variante pentru păr și scalp gras, normal sau uscat și conțin:

Hairdensyl Complex & Maca pentru creșterea și sănătatea foliculilor de păr

Sulfotrico SP, Seboreductyl, Ulei de Cimbru și Rozmarin pentru a restabili producția optimă de sebum și a combate activ mătreața

Extract de Amla și D-Phanthenol pentru aportul de antioxidanți și prevenirea apariției părului alb

Phytocomplex-uri pentru hidratarea și regenerarea scalpului și părului

Sinodor CQ, Ulei esențial de Lemn de Santal și Patchouli pentru un parfum de păr cu protecție împotriva mirosurilor neplăcute.

Astfel, PEREVO a reușit în mod activ să inoveze modul de a trata parul prin:

Eficacitate- multi beneficii aduse părului si scalpului, protecție împotriva poluării urbane.

Aplicabilitate se absorb instant, se pot aplica zilnic pe părul umed sau uscat.

Raport preț/beneficii oferite consumatorului, un singur flacon pentru 2 luni de tratament.

Fabricate în România, produsele PEREVO respectă toate standardele internaționale de calitate, utilizând ambalaje reciclabile, ingrediente de la furnizori consacrați, combină extracte de cea mai mare puritate si oferă cel puțin de 2x mai multe ingrediente active față de competiție.

Toate produsele sunt special create pentru a fi folosite atât în saloanele de înfrumusețare cât și acasă.

Putem spune că am găsit produsul perfect pentru prevenirea problemelor scalpului gras, normal sau uscat cu un produs unic, simplu care ne ajută să economisim timp, având totuși rezultate uimitoare.

Începând cu anul 2022 PEREVO se lansează și pe piața internațională dorind să ducă mai departe noul concept de îngrijire a părului.

Despre PEREVO

Suntem un brand tânăr creat de oameni cu experiență vastă în beauty și chimie, în care am pus multă pasiune și știință, de altfel și numele PEREVO vine de la Perfectly Evolved, pentru că nu facem rabat la calitate și inovație.
Tot conceptul, cât si produsele noastre sunt detaliate pe site-ul www.perevo.eu.
Sperăm că în postările noastre @perevo.haircare vom reuși să informăm cât mai bine toți clienții noștri despre beneficiile acestor produse.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perevo/perevo-inoveaza-trei-tratamente-de-ingrijire-a-scalpului-si-parului