MENGOTTI IN ROMANIA

BUCURESTI - 19 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Astăzi se inaugurează magazinul exclusivist de modă Mengotti din Bucureşti, Calea Victoriei 48-50, care aduce cu sine conceptul Made in Italy ca punte între Italia şi România, punte bazată pe profesionalism, imaginaţie şi cultură.

Având o istorie imposibil de ignorat în relaţia sa cu marile case de modă internaţionale, Grupul Mengotti prezintă mărci precum Prada, Valentino, Dolce Gabbana, Dior Homme, Versace, Giorgio Armani, Etro, Fendi, Loro Piana, Cesare Paciotti şi multe altele.

Cu această ocazie, Grupul Mengotti anunţă începerea colaborării cu unul dintre cele mai vechi muzee de artă din Bucureşti, Muzeul Aman, prin restaurarea picturilor “Femeie în vernil” şi “Fraţii Aman la masa”, două valoroase lucrări din patrimonial cultural românesc.

“Credem în modă ca ramură a artei, fiind convinşi că arta este maxima expresie a rafinamentului şi eleganţei”, a declarat Adriano Mengotti, preşedintele Grupului Mengotti. “Iata de ce grupul nostru a restaurat numeroase opera de arta în Italia şi este acum bucuros să facă acelaşi lucru şi în România.”

Noul magazin în sine este o lucrare de artă ce poartă semnatura arhitectului, designerului si creatorului de moda milanez Vincenzo de Cotiis.

Despre Perfect ltd co

Fondat în anul 1889, când Giovanni Mengotti deschidea un magazin de pălării în inima oraşului italian Bassano del Grappa, Grupul Mengotti este astăzi o organizaţie comercială cu acoperire internaţională.
Gabriel Paslaru
Tel/fax: 021 323 67 00
Mobil: 0744 530 583
e-mail: office@perfect.ro