NOU DIRECTOR DE MARKETING LA ORKLA

BUCURESTI - 1 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand din noiembrie, noul director de marketing al companiei ORKLA Foods Romania este Andreea Toloaca, in varsta de 30 de ani.

NOU DIRECTOR DE MARKETING LA ORKLA

„Cand vine vorba de numiri in posturi cheie, prima optiune a companiei ORKLA este sa selecteze personal din propria echipa”, a declarat Manuela Banu, directorul general al ORKLA Foods Romania. „Experienta pe care Andreea a dobandit-o alaturi de noi o recomanda ca persoana cea mai potrivita pentru OFR”.

Andreea Toloaca a avansat rapid in cadrul companiei, pornind ca Brand Manager in 2006 si devenind Senior Brand Manager in 2008. Inainte de a se alatura echipei OFR, Andreea a lucrat cu Mercury Promotions Bucuresti intre 2000 si 2006, sosind acolo direct de pe bancile Facultatii de Stiinte Economice si Administrative din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati. In perioada studentiei, impreuna cu alti colegi, a fondat AIESEC Galati, detinand functia de vicepresedinte al organizatiei intre 1996 si 1997.

Despre Perfect ltd co

Orkla Group este una dintre cele mai mari companii listate la bursa din Norvegia. OFR face parte din Divizia Alimentara a ORKLA Group si a intrat in Romania in 2002, prin achizitionarea Topway Food. In prezent, OFR detine brandurile Ardealul, Tomi, Bunica, Wiesana, Linco, Unirea, Holland si LaMinut.


Pentru informatii suplimentare:

Gabriel Paslaru – Perfect ltd.
Tel/fax: 323 67 00
Mobil: 0744 530 583

office@perfect.eunet.ro; office@perfect.ro