System Alliance Europe lansează un nou sistem de clearing

BUCURESTI - 24 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Începând cu luna martie 2010, partenerii acestei reţele europene de coletărie utilizează CargoClear, soluţie de clearing bazată pe web.

Astfel, cei 47 de parteneri ai reţelei System Alliance Europe beneficiază de un sistem optimizat de facturare şi de mai multă transparenţă în derularea proceselor. După doi ani de dezvoltare, CargoClear, o soluţie de clearing bazată pe web creată pentru cerinţele specifice ale derulării proceselor logistice, a fost implementată cu succes în reţea. Întregul proces este simplificat şi accelerat prin transmiterea datelor de decontare cu ajutorul sistemelor informatice. În acest mod, datele privind partenerii şi tarifele pot fi integrate, respectiv modificate rapid şi flexibil în procesul de clearing.

Toate datele de expediţie sunt transmise în timp real şi rezultatele clearing-ului sunt apoi editate pe baza grilelor de tarife convenite. Pentru aceasta se foloseşte o structură unitară de tarife. Obligaţiile de plată care trebuie efectuate sau sunt în aşteptare sunt vizualizate imediat în sold.

Oliver Rüter, Preşedintele comitetului executiv al System Alliance Europe Partnership GbR, subliniază semnificaţia sistemului CargoClear pentru cooperarea europeană în circulaţia coletăriei. „Chiar şi în perioade dificile din punct de vedere economic vom continua dezvoltarea constructivă a sistemului nostru. Pentru 2010 concepem deja noi soluţii susţinute de IT pentru comenzi de preluare şi modele logistice, la nivel european.”

Despre Perfect ltd co

System Alliance Europe îmbină într-o singură reţea competenţa şi know-how-ul firmelor de logistică performante de mărime medie. Dacă un client se adresează transportatorului său regional, acesta primeşte oferta completă a unei platforme europene de transport de mărfuri în regim de grupaj. Reglementările organizatorice şi ale suportului informatizat garantează standarde ridicate de calitate, transparenţa proceselor şi transporturi de încredere în cooperare.
Contact

Gebrüder Weiss S.R.L.
Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal,
Jud. Giurgiu, RO-087015
T +40.37.267.8417
F +40.37.267.8554
office@gw-world.ro


Perfect ltd.
Gabriel Paslaru
Mobil: 0744 530 583
Fax : 021 323 67 00
office@perfect.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perfect-ltd-co/system-alliance-europe-lanseaza-un-nou-sistem-de-clearing