VIATA MAI FRUMOASA SI MAI USOARA CU SLIM-Laura Baldini

Timisoara - 7 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Din aceasta luna, Laura Baldini aduce pe piata ciorapul SLIM care, prin tratamentele naturale inovatoare incapsulate si impregnate in tesatura sa, da femeilor posibilitatea sa arate mai bine si, in acelasi timp, sa slabeasca fara efort.

SLIM – Laura Baldini genereaza un efect de slabire a picioarelor, facandu-le mai frumoase prin reducerea celulitei care afecteaza majoritatea femeilor si prin cresterea tonusului si elasticitatii pielii, oferind in acelasi timp o senzatie de lejeritate si confort.

Testele clinice au confirmat reducerea circumferintei coapselor cu pana la 2,2 cm dupa 21 de zile. Dar un efect vizibil si garantat se observa deja dupa cel putin 2 saptamani de contact cu SLIM – Laura Baldini.

Desi par desprinse dintr-un film science fiction, textilele inteligente care interactioneaza cu organismul sunt o realitate. Ele sunt rezultatul unor tehnici inovatoare care permit impregnarea fibrelor cu microcapsule high–tech care au puterea sa hidrateze, sa tonifice, sa reduca grasimile, etc., urmand ca tratamentul microincapsulat se elibereaza pe piele putin cate putin, doar atunci cand intra in contact direct cu aceasta.

Ciorapul SLIM – Laura Baldini este impregnat cu microcapsule de 10 microni ce contin cafeina, care faciliteaza arderea grasimilor; ulei de luffa, pentru imbunatatirea elasticitatii pielii; unt lichid - extract din arborele de unt - cu efecte de restructurare a tesuturilor si extract din seminte de dovleac, bogate in acizi grasi polisaturati. Produsul a fost atent studiat si supus la teste clinice si dermatologice, iar tratamentul rezista la 5 spalari cu detergent sau sapun neutru.

Printr-o decizie responsabila si curajoasa, ciorapul SLIM – Laura Baldini scoate textilele cosmetice din zona restrictiva a farmaciilor si le plaseaza cu putere in lumea sanatatii si elegantei zilnice.

Despre Perfect ltd co

.
Gabriel Paslaru - PERFECT Ltd.Co.
Mobil: 0744 530 583
office@perfect.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perfect-ltd-co/viata-mai-frumoasa-si-mai-usoara-cu-slim-laura-baldini