Perfect Tour

Perfect Tour


Descrierea companiei Perfect Tour

Perfect Tour, agentie de turism cu sediul central in Bucuresti, infiintata in 2001 in Brasov si preluata in 2004 de catre Corina Pacuraru, si-a deschis in decursul anului 2007, 9 filiale proprii in tara, pe linga Headquarter. Localitatile in care sunt operationale agentiile Perfect Tour sunt: Brasov, Cluj, Ploiesti, Pitesti, Galati, Constanta, Timisoara, Iasi si Tulcea. In curand va fi deschis si al doilea sediu in Bucuresti la adresa D. Pompeiu, nr. 6A, sector 2. Perfect Tour este furnizor autorizat NATO, agent autorizat al celor mai mari touroperatori internaţionali: TUI, Neckermann, Dertour, GTA, cat si a liniilor de coaziera Costa si Carnival. Cifra de afaceri a companiei pe 2007 a fost de 12 milioane euro, iar numarul de angajati: 100. Perfect Tour a avut in 2007 in jur de 30.000 de clienti, iar in primele luni din 2008, peste 7.000 de clienti. Numarul de clienti corporate este de 30.


Perfect Tour este reprezentată pe plan local de alte 43 de agenţii Pelegrin în toate reşedinţele de judeţ, precum şi în 4 locaţii din Bucureşti. Acestea sunt complet operaţionale, specializate în principal pe comercializarea de produse low-cost. În total, beneficiază de o reţea logistică de peste 600 de agenţii partenere revânzătoare pe întreg teritoriul României.

De la inceputul acestui an este disponibila si franciza Perfect Tour, o afacere profitabila in care investitorii opereaza sub un brand puternic si bine conturat pe piata.


Comunicate Perfect Tour :

Vezi toate comunicatele companiei Perfect Tour.