Românii merg gratuit la Disneyland Paris

BUCURESTI - 31 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Turism

Disneyland Paris împlineşte anul acesta 20 de ani iar Perfect Tour , reprezentantul său unic în România, sărbătoreşte oferind bilete gratuite de intrare în celebrele parcuri de distracţie pentru clienţii săi. Între 1 august şi 7 noiembrie 2012, pentru fiecare rezervare la un hotel sau city break în Paris, clienţii Perfect Tour primesc un bilet gratuit pentru Disneyland Paris.

Românii merg gratuit la Disneyland Paris

Românii merg gratuit la Disneyland Paris

Biletul gratuit este valabil 1 zi în cele 2 parcuri Disneyland Paris şi se oferă pe rezervare, indiferent de numărul turiştilor. Acesta poate fi folosit doar pe durata vizitei la Paris. De asemenea, tichetele de intrare în parcuri cumpărate de la Perfect Tour beneficiază de cele mai mici tarife de pe piaţă, la accesul în ambele parcuri Disneyland Paris: doar 50 euro / persoană / bilet. 

 

Disneyland Paris face cea mai mare şi mai spectaculoasă petrecere din lume anul acesta. A pregătit pentru vizitatorii săi o lume cu adevărat magică cu peste 50 de atracţii noi, spectacole de lumini, proiecţii pe cer, parade zilnice, întâlniri speciale cu personajele şi program prelungit. Indiferent de vârstă, toată lumea este fermecată de îndată ce păşeşte pe tărâmul magic Disneyland Paris. Mai mult de atât, biletul de intrare este cadoul din partea agenţiei Perfect Tour pentru clienţii săi care nu mai au nicio scuză să nu ajungă acolo.

Comunicatul poate fi accesat şi pe http://www.perfect-tour.ro/press_release.html

Despre Perfect Tour

Perfect Tour, agenţie de top pe piaţa serviciilor de turism din România, este unic reprezentant Disneyland Paris în România şi are 14 filiale proprii în România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Statele Unite ale Americii. Pentru întrebări şi rezervări, clienţii pot contacta callcenter-ul Perfect Tour la numărul de telefon 021 9818 sau 080 10 88888 timp de 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.