Lansam Performa pentru a sustine performanta serviciilor medicale

BUCURESTI - 8 septembrie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C, Sanatate, Tehnologie

Indevra Software lanseaza Performa . Performa este singura aplicatie romaneasca de managementul performantei gandita exclusiv pentru nevoile unitatilor medicale ( spitale , clinici , laboratoare ). Aplicatia modeleaza procesele de business din unitatile medicale cu scopul de a eficientiza activitatile si de a creste profitul. Inovatia absoluta o reprezinta integrarea cu dispozitive hardware si sisteme medicale (LIS – Laboratory Information System si HIS – Hospital Information System ) pentru preluarea automata a parametrilor si integrarea lor in calculul indicatorilor de performanta relevanti.

Lansam Performa pentru a sustine performanta serviciilor medicale
 “Intelegem ca atat business-ul cat si tehnologia avanseaza constant la fel si nevoia de a obtine informatii. Suntem decisi sa livram sistemul de management al performantei cu cele mai inovative capabilitati si cele mai utile functionalitati. Pasiunea pentru analiza este ceea ce ne ghideaza sa construim si sa livram cea mai buna solutie de management a performantei din acest moment. Suntem mandri de succesul clientilor nostri si suntem determinati sa adaugam valoare companiilor partenere." 

Cosmin Costean, General Manager, Indevra Software

Unitatile medicale folosesc o suita intreaga de aplicatii software, de aceea analiza datelor se poate dovedi extrem de laborioasa si mare consumatoare de timp. Folosind formule complexe si avand capacitatea de a prelua date din mai multe sisteme software, Performa calculeaza indicatori relevanti si predictibili. Indiferent ca este vorba de ERP (Enterprise resource planning), CRM (Customer relationship management), PMS (Patient management software), baze de date, excel, sau orice alt sistem software folosit de unitatea medicala, aplicatia Performa preia automat datele si le integreaza in calculul indicatorilor de performanta.

Pe langa preluarea automata a datelor din toate sistemele de care dispune unitatea medicala, Performa livreaza o librarie care cuprinde mai bine 120 de indicatori de performanta specifici unitatilor medicale si peste 500 de indicatori de performanta generali grupati in 11 procese de business. Libraria de indicatori ai aplicatiei Performa este un adevarat centru de cunostinte in ceea ce priveste managementul medical modern.

Intre profitul net al unei unitati medicale si alti indicatori sau categorii de indicatori ca motivarea angajatilor, calitatea actului medical, satisfactia pacientilor exista o foarte stransa legatura. Harta strategica a profitului in unitatile medicale poate creste calitatea deciziilor luate de manageri prin identificarea usoara a zonelor in care exista probleme. De asemenea Performa ofera posibilitatea de a vedea riscurile inainte ca acestea sa se intample crescand gradul de proactivitate a actiunilor implementate.

“Intelegem ca atat business-ul cat si tehnologia avanseaza constant la fel si nevoia de a obtine informatii. Suntem decisi sa livram sistemul de management al performantei cu cele mai inovative capabilitati si cele mai utile functionalitati. Pasiunea pentru analiza este ceea ce ne ghideaza sa construim si sa livram cea mai buna solutie de management a performantei din acest moment. Suntem mandri de succesul clientilor nostri si suntem determinati sa adaugam valoare companiilor partenere in mod constant.” Cosmin Costean, General Manager Indevra Software .

Iata cateva dintre avantajele utilizarii Performa: modelarea integrala a procedurilor de lucru (analiza, optimizare, implementare KPIs specifici), masurarea performantei unitatii medicale, alinierea viziunii si a strategiei de business cu obiectivele echipelor medicale si paramedicale, evaluarea si motivarea obiectiva a angajatilor, stabilirea unor obiective clare si relevante, etc.

Rezultatele utilizarii Performa se vor simti in scaderea timpilor si costurilor legate de analiza datelor, reducerea riscurilor de business, cresterea calitatii serviciilor oferite pacientilor si nu in ultimul rand confortul managerilor care pot lua decizii fundamentate, pe baza tuturor datelor existente, agregate toate intr-un singur sistem. Va invitam sa descoperiti mai multe detalii pe site-ul Performa.

***

Performa este un produs al Indevra Software SRL. Indevra Software  este o companie romaneasca fondata in anul 2014 si care are drept scop sa ajute organizatiile sa anticipeze oportunitatile de business si sa isi optimizeze procesele operationale.

 

Contact:

Indevra Software SRL

Silvia Iordache, Marketing Manager

silvia.iordache@indevra.com

Strada Mitropolit Filaret nr. 80, sector 4, Bucuresti

Despre Performa

Performa este un produs al Indevra Software SRL. Indevra Software este o companie romaneasca fondata in anul 2014 si care are drept scop sa ajute organizatiile sa anticipeze oportunitatile de business si sa isi optimizeze procesele operationale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/performa/lansam-performa-pentru-a-sustine-performanta-serviciilor-medicale