Cum poti avea din nou perne curate si confortabile ca in prima zi

Ploiesti - 31 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Intotdeauna atunci cand ne punem in patul din dormitor ne simtim extraordinar de bine atat timp cat salteaua, pernele si pilota sunt confortabile si curate. Iubim sa dormim intr-un pat confortabil si care sa transmita senzatia de curatanie. Pentru acest lucru de multe ori investim in perne de calitate si confortabile, intr-o saltea foarte buna si intr-o pilota calduroasa si confortabila. In acelasi timp igienizam periodic lenjeria de pat.

perne

perne

Insa nu este suficient pentru a indeparta praful si acarienii din perne. Nici macar spalarea lor cu apa si detergent nu poate inlatura definitiv si eficient praful si acarienii care s-au adunat in timp in interiorul pernelor. Tocmai pornind de la aceste aspecte este foarte important de subliniat faptul ca serviciile de curatare profesionala a pernelor pot reprezenta varianta optima pentru a te bucura de perne curate si confortabile ca in prima zi.

Ce presupun serviciile de curatare profesionala a pernelor?

Igienizarea si curatarea profesionala a pernelor implica un proces prin care pernele din puf si pene de gasca sunt igienizate cu ajutorul unor raze ultraviolete si a aerului ionizat. Nu se folosesc agenti chimici pentru curatarea pernelor si din acest motiv pernele curatate nu reprezinta un risc la adresa sanatatii. Indiferent de dimensiunile pernelor, acestea pot fi curatate cu succes prin metoda Pilow VAC.

Aceasta metoda implica inlocuirea fetei vechi de perna cu una noua pentru a obtine o perna curata ca in prima zi. Materialul pentru fata de perna este peliculizat si din acest motiv praful nu se mai poate acumula in interiorul pernei. Mai mult, nici penele din interior nu vor mai putea patrunde prin acest material. Indiferent daca ai perne puf sau perna cu pene, umplutura va fi curatata si igienizata prin introducerea intr-o camera cu lampi UV.

In aceasta camera se va separa puful si penele de gasca de praful adunat de-a lungul timpului in fiecare perna. In aceasta etapa a procesului de curatare profesionala a pernelor se pot adauga mai multe pene sau mai mult puf de gasca pentru a ajunge la volumul dorit de catre client pentru perne. Odata finalizat procesul de curatare a penelor sau a pufului, acestea se vor introduce in interiorul fetei de perna.

Avantaje servicii de curatare profesionala perne dormit

Exista mai multe avantaje pentru care merita a fi avute in vedere serviciile profesionale pentru curatarea pernelor de dormit. Un prim avantaj il reprezinta faptul ca vei dormi noapte de noapte pe perne curate si care nu vor mai reprezenta o sursa pentru alergii, probleme respiratorii sau probleme ale tenului. Altfel spus, vei scapa de una dintre sursele de praf si acarieni care pot avea efecte negative la adresa sanatatii.

Un al doilea avantaj este dat de reducerea costurilor cu inlocuirea pernelor vechi cu unele noi. Este mai putin costisitor sa apelezi la serviciile pentru curatarea pernelor de dormit decat sa cumperi periodic perne noi si de calitate. Pentru a profita de aceste avantaje poti sa apelezi la firmele care presteaza servicii pentru curatarea de perne puf si pene.

Taguri: perneperne pufperne dormit
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perna-rasfatata/cum-poti-avea-din-nou-perne-curate-si-confortabile-ca-in-prima-zi