Tenorul Bogdan Mihai pe scena ONB

Locul desfasurarii: Opera Nationala Bucuresti

Organizator: Opera Nationala Bucuresti

Tenorul Bogdan Mihai pe scena ONB

O bucurie pentru adevaratii melomani; Tenorul Bogdan Mihai, revine cu cu rolul Contelui de Almaviva, din opera Il Barbiere di Siviglia, pe scena Operei Nationale Bucuresti.
Asa cum prestigioasa scena a Staatsoper Stuttgart, se poate mandrii cu interpretarile, atat a Contelui de Almaviva cat si a Tenorului Italian din opera Der Rosenkavalier, ale lui Bogdan Mihai, interpretari care au dovedit un real succes de casa, fapt dovedit prin "emblema": SOLD OUT, a fiecarui spectacol in care Bogdan Mihai, isi manifesta realele calitati de tenor, dar si tehnica justa a belcanto-ului italian; asa si la ONB se poate participa la un spectacol de opera excelent interpretat.
In Romania, si tot la ONB, Bogdan Mihai, va mai interpreta doar cateva spectacole in aceasta stagiune, printre care amintim pe cele mai apropiate: Tamas - Gemma di Vergy (G. Donizetti) - 02.12.2009; Almaviva - Il Barbiere di Siviglia (G. Rossini) - 27.12.2009; Ernesto - Don Pasquale (G. Donizetti) - debut - 25.01.2010.
In tot acest timp, cand nu este prezent la ONB, il putem gasi la Staatsoper Stuttgart in Il Barbiere di Siviglia sau Der Rosenkavalier; sau pe scena Ateneului Roman (07-08 ian. 2010) in Theresienmesse (J. Haydn).

Asadar, melomanii sunt asteptati in data de 26 nov. 2009 la orele 18.30, la Opera Nationala din Bucuresti.

www.operanb.ro
www.bogdanmihai.ro

Despre PERSONAL

Opera Nationala Bucuresti

Participare: Intrare libera