Poze Petexpo

  • Organipets va participa la PetExpo !

    Poza: Organipets va participa la PetExpo !

  • Inscrie-te pe site-ul www.petexpo.ro la concursul BestPet si vino intre 18-20 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti la Pet Expo sa-ti ridici premiul!

    Poza: Inscrie-te pe site-ul www.petexpo.ro la concursul BestPet si vino intre 18-20 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti la Pet Expo sa-ti ridici premiul!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul petexpo.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la petexpo. Pozele pe tema petexpo cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul petexpo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la petexpo, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la petexpo.