Compania Husse aduce in Romania produse destinate sanatatii animalelor de companie.

BUCURESTI - 15 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pomotor al stilului de viata sanatos pentru animalele de companie, Husse este cel mai mare producator - distribuitor european de hrana, suplimente si accesorii pentru caini, pisici si cai. Experienta in domeniu a companiei Husse insumeaza peste 25 de ani de cercetare, dezvoltare si imbunatatire continua a produselor destinate cresterii si mentinerii sanatatii fizice si psihice a animalelor de companie.

Mai multe informatii pe www.husse.ro

Mai multe informatii pe www.husse.ro

 Atunci cand in familia noastra a intrat puiul de bulldog am fost sfatuiti sa fim foarte atenti in alegerea hranei si a dietei. Alaturi de noi au fost specialistii Husse care ne-au indrumat, iar rezultatele sunt peste asteptari. Nici o problema digestiva, o blana lucioasa, un bulldog vesel si energic, topit dupa snacks-urile Husse, iar noi suntem linistiti si lipsiti de griji in privinta alimentatiei, avand mereu aproape Husse.  

Simona si Gabi Ionescu

Inca din anul 1987 compania suedeza husse.ro" class="keyword-hyperlink">Husse a creat produse premium si super premium, extinzandu-si in timp activitatea la nivel global. Acest succes a fost posibil numai datorita calitatii exceptionale a ingredientelor atent selectionate ce se regasesc in hrana si suplimentele 100% naturale ale marcii Husse.

 

Produsele Husse sunt create de specialisti, medici veterinari si nutritionisti. Parametrii de calitate din unitatile de productie Husse sunt similari standardelor din fabricile de hrana pentru uzul uman. Produsele Husse nu contin materii prime sau aditivi artificiali, ci doar ingrediente naturale: carne, cereale si seminte, legume, extracte din fructe, uleiuri si grasimi esentiale, alge marine etc, totul imbogatit cu vitamine, nutrienti si elemente importante pentru obtinerea si mentinerea unei stari optime de sanatate.

 

Ca si in cazul oamenilor, bunastarea animalelor de companie este afectata de o multitudine de factori: alimentatia, nivelul de activitate fizica, inaintarea in varsta, conditiile de viata si mediu, poluarea. Asa cum, in zilele noastre, oamenii se imbolnavesc mai des decat in trecut (mai ales atunci cand acestia nu au un stil de viata sanatos), si animalele se confrunta cu schimbari care le pot degrada drastic sanatatea si le pot scurta viata. De aceea Husse Romania ofera nu doar produse 100% naturale, ci si consultanta nutritionala gratuita pentru iubitorii de animale preocupati de bunastarea prietenilor necuvantatori. Toate acestea sunt disponibile pe www.husse.ro, cel mai nou portal de sanatate si nutritie dedicat animalelor de companie si ocrotitorilor lor.