2009 Best Flower Designers Exhibition - Prima expozitie-concurs de arta florala la Carol Parc Hotel 5*****

BUCURESTI - 4 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina ANA a Romaniei, Carol Parc Hotel 5***** organizeaza in perioada 10-13 decembrie in splendida locatie de langa Parcul Carol primul show dedicat integral artei florale. Cei mai buni floristi vor expune aici adevarata lucrari de arta ce urmeaza sa fie jurizate si premiate. Expozitia este deschisa publicului in perioada 11-13 dec. Intrarea libera.

Organizat de catre cel mai prestigios hotel de 5 stele din Romania si sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei “2009 Best Flower Designers Exhibition” este gandit sa devina un eveniment bianual de marca al THE CAROL PARC HOTEL 5*****. Prima expozitie-concurs adresata artistilor florisit isi doreste sa onoreze talentul si creativitatea celor mai buni Floristi (designeri florali) din Bucuresti (pentru prima editie, urmand ca evenimentul sa se extinda si catre tara din editiile viitoare). Este o expozitie-concurs care se doreste a fi \'sora\' celebrelor evenimente adresate artistilor floristi din Regatul Unit al Marii Britanii si din Principatul de Monaco.
S-au facut astfel, invitatii tuturor designerilor florali sau saloanelor de arta florala care s-au remarcat de-a lungul anului prin creatiile propuse: Andreea Banita, Roxana Sofronie, Agatha Blanck, si atelierele: Rustifina Art, Bouchet Event, Splendor, Holland Flower, Iris, Salon des Fleurs, Smart Flower, Amazon, Bloom-Bloom, Floraria Olandeza. Fiecare dintre artisti urmeaza sa prezinte in expozitia-concurs cate trei creatii, cate una pentru cele trei categorii propuse in acest an: Aranjamente din flori si plante uscate, Buchete si Compozitii florale.

Lucrarile vor fi jurizate de un juriu de personalitati publice marcante-lideri de opinie, care au manifestat de-a lungul anilor interes si pasiune pentru zona de design, estetica, arta si care prin pozitia lor au autoritatea sa aleaga cate un castigator pe fiecare sectiune. Membrii invitati sa faca parte din juriu sunt: Andreea Esca, Ingrid Vlasov, Rebecca Walter, prof.Dan Vucicovici (Seful Catedrei de Forma, Cromatica si Design al Institutului de Arhitectura “Ion Mincu”). si Sylvia Barbara Schlie Petre ( proprietara Carol Parc Hotel). Juriul va acorda trei premii, cate unul pentru fiecare sectiune, vor fi acordate cateva premii ale partenerilor si se va hotara castigatorul Titlului de Furnizor Oficial al Carol Parc Hotel 5***** si al Marelui Premiu . Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei presupune prezenta Majestatii Sale la deschiderea expozitiei concurs.

Partenerii evenimentului sunt: BBC Good Homes, Elle Mariaj, www.121.ro si Editura Curtea Veche.

Despre PF DRAGNA CRISTINA

Program:
•10 decembrie
10.00-13.00 Depunerea lucrarilor in expozitie si pregatirea pentru jurizare
14.00 Ora anuntata pentru inceperea evenimentului (sosirea invitatilor de onoare,juriului si oaspetilor)
15.00-15.30Jurizarea lucrarilor
16.00Anuntarea castigatorilor si inmanarea premiilor
16.30-17.30Press Time

•11,12, si 13 Decembrie, intre 10.00 si 20.00 Expozitie deschisa publicului si oaspetilor hotelului Intrarea este libera
Info: Cristina Turnagiu Dragna,, 0788 600 100, 0740 05 05 01 pr@carolparchotel.ro
pr@carolparchotel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pf-dragna-cristina/2009-best-flower-designers-exhibition-prima-expozitie-concurs-de-arta-florala-la-carol-parc-hotel-5