CAROL PARC HOTEL celebreaza Pastele Catolic si Floriile in 12 Aprilie! Esti invitat la Palat!

BUCURESTI - 3 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

CAROL PARC HOTEL te invita in weekend-ul 10-12 aprilie sa simti briza primaverii din cel mai inalt punct geografic al Bucurestiului - Dealul Filaret .Fie ca sarbatoresti Pastele Catolic (12 aprilie), ori Floriile, in celebrul Palat Suter va prinde viata un univers special creat sa fie impartit cu cei dragi

CAROL PARC HOTEL celebreaza inedit Pastele Catolic si Floriile- minunata sarbatoare de primavara a romanilor. Cum iti suna Eleganta, Culoare si Excelenta?

Un palat pe varf de deal, o poveste despre Bucurestiul de altadata, privelistea unica asupra orasului, expozitie cu vanzare de arta florala semnata Green Art by Roxana Sofronie, de decoratiuni pascale dulci si de ciocolata artizanala italiana (Venchi) si belgiana (Bruyerre) plus un Brunch delicios in 12 aprilie.

Si daca visezi la o calatorie, vei avea parte de una inedita: o incantatoare calatorie-culinara in gastronomia traditionala de Paste din Franta, Germania, Italia si Romania pe care o poti experimenta din 10 pana in 20 aprilie in restaurantul POEM;

Invitatia 'Weekend-ul Floriilor' - doua zile cat o vacanta contine Cina cu meniu international de Paste (sambata 11 aprilie), Camera Deluxe si Brunch (duminica 12 aprilie), incepand de la 229 E/2 pers..

In acelasi week-end, la o plimbare distanta, poti vizita
•Parcul Carol- iti sta la picioare si este superb primavara! Alege sa faci o plimbare, nu inainte de a afla povestea nespusa de la 1906 a parcului si a arhitectului Suter, chiar de la CAROL PARC HOTEL.
•Unica scara naturala urbana din oras , celebra Strada Xenofon, coboara din piateta CAROL PARC HOTEL, direct in parc: o gasesti in capatul aleii ''cul- de- sac', Aleea Suter.
•Targul Taranului Roman la Bursa de Marfuri- in fiecare duminica (la 5 minute plimbare de la CAROL PARC HOTEL) gazduieste preparate naturale traditionale romanesti (aduse direct din gospodariile taranesti ) si produse italiene , sub conceptul 'Slow Food'. Vizitati-l, merita !
Gasiti mai multe detalii si info pe www.carolparchotel.ro

Despre PF DRAGNA CRISTINA

CAROL PARC HOTEL celebreaza inedit Pastele Catolic si Floriile: ambient princiar, decoratiuni florale spectaculoase, expozitie cu vanzare de ciocolata fina si o bucatarie internationala premiata constituie cadrul uneui week-end fara egal. Esti invitat la Palat!
CAROL PARC HOTEL – Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucharest, Romania
Tel: +40-21-3363377 Fax: +40-21-3363736 E-mail: info@carolparchotel.ro Web: www.carolparchotel.ro

cristinadragna@yahoo.com