Lansarea platformei de Social Media Exchange www.Share2win.ro

BUCURESTI - 23 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Pe data de 24.08.2012 are loc lansarea oficiala a siteului www.share2win.ro, detinut de PFA CANTEA M MARCEL. Share2win.ro este o platforma de Social Media Exchange care va ofera promovare si obtinere de trafic pentru site-uri web din Romania prin schimbul de recomandari catre articole prin retelele sociale.

Este cunoscut faptul ca social media este un element cheie pentru orice strategie de marketing. Cum social media continua sa se dezvolte, iar utilizatorii retelelor de socializare petrec tot mai mult timp pe aceste site-uri, este important sa se inteleaga ca social media este mai mult decat un instrument de branding.

Scopul  platformei de Social Media Exchange Share2win.ro este de a ajuta utilizatorii inregistrati sa isi faca simtita prezenta in retele de socializare, atat pentru ei personal, cat si pentru website-urile pe care le admnistreaza.

Sistemul utilizat pe platforma share2win.ro este foarte simplu: de fiecare data cand un utilizator ajuta pe cineva sa urce in retelele de socializare, va fi recompensat cu un anumit numar de credite. Cu ajutorul acestor credite, va primi ajutor de la alte persoane.

Principalele beneficii ce pot fi obtinute in urma interactiunilor pe platforma de Social Media Exchange Share2win.ro:

 - utlizatorii obtin linkuri relevante catre siteurile lor publicate in principalele siteuri de socializare;

- cresterea reputatiei siteurilor;

- articolele publicate in retelele sociale ale utilizatorilor pot obtine rapid pozitionari bune in urma redirectionarii acestuia prin aprecieri ale paginilor si articolelor de pe facebook, retweets, +-uri, aprecieri ale videclipurilor postate pe youtube.

Influenta social media asupra rezultatelor obtinute in cautarea organica pe motoarele de cautare este din ce in ce mai vizibila. Cresterea de trafic pe site si imbunatatirea pozitionarii unui site web au loc atunci cand utilizatorii sunt directionati catre site-ul respectiv prin utilizarea de link-uri multiple din diferite surse social media (aprecieri, tweets, retweets,+-uri, etc) . 

Cautarile personalizate pot avea, de asemenea, un impact enorm asupra ratelor de clic. Oamenii tind sa aiba incredere mai mare in recomandarile facute de persoanele din cercurile lor sociale, decat in rezultatele afisate direct in cautarea pe Google sau alte motoare de cautare. Capacitatea de a partaja continut pe platformele sociale Facebook, Twitter si Google Plus, poate avea un impact enorm asupra traficului unui site web.

SEO-ul fara distributie de continut si corelarea beneficilor participarii in retelele sociale face link buildingul sa fie o lupta pierduta din start. Retelele sociale incurajeaza participarea: partajare, vot, comentarii si linking catre continut. Continutul publicat in retelele sociale populare aduce trafic targetat si poate aduce un numar substantial de link-uri inbound relevante.

Este simplu si usor de observat ca platforma de Social Media Exchange pe care o punem la dispozitia utilizatorilor poate fi folosita ca o unealta de social marketing, ca o cale de a asigura cu succes obtinerea de referinte bune in siteurile populare de socializare si de apreciere pozitiva pentru orice site din partea motoarelor de cautare, fapt ce conduce la imbunatatirea pozitiilor in motoarele de cautare ale siteurile promovate.

Despre PFA CANTEA M MARCEL

Firma de web design si consultanta SEO, CANTEA M MARCEL PFA ofera clientilor sai servicii complete de realizare site web optimizat on page, analiza si consultanta SEO si promovare online. Ajutam Start-up-urile sa puna bazele pentru o prezenta online puternica prin consultanta SEO pe care o oferim gratuit tuturor clientilor ale caror siteuri le realizam/promovam.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pfa-cantea-m-marcel/lansarea-platformei-de-social-media-exchange-www-share2win-ro