Curs NLP Practitioner, Bucuresti 15-17 septembrie 2017

BUCURESTI - 2 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.

PREZENTAREA completa a programului o gasiti aici.

Beneficiile parcurgerii cursului deNLP Practitioner  : 
  Imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,cresterea stimei de sine si a increderii personale,gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,imbogatirea cu noi cunostinte despre psihologia umana,posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,materiale didactice si suport de curs consistente,trainer cu experienta vasta in domeniu – Maria Cotoi, etic si orientat spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,…si multe surprize frumoase!

Inscrieri si informatii NLP Practitioner :

Telefonic:l 0745 968 900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro

ATENTIE: locurile sunt limitate!

Diplome primite la absolvirea formarii:
   diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliu IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de 

NLP Practitioner IANLP

   ,diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de 

NLP Practitioner ARONLP

   ,diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ® cu titulatura de 

Practician NLP Integrativ®.

Durata cursului de NLP Practitioner: 7 module a cate 3 zile, structurate astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00, duminica 9.00 – 18.00.

Trainer:

Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®. Lucreaza de peste 7 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 23 grupuri de formare NLP in 8 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Ca profesionist se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.

Investitie:
   intreaga formare costa 4200 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 

600 lei/modul,

   cei care doresc sa achite taxa integral, au o 

reducere de 10%,

   cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o 

reducere de 5%

    pentru fiecare persoana inscrisa. 

Reducerile se cumuleaza!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745 968 900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

Despre PFA Cotoi Maria CONSULT

www.mariacotoi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pfa-cotoi-maria-consult/curs-nlp-practitioner-bucuresti-15-17-septembrie-2017