Fiecare farmacie cu PharmEc-ul ei

BUCURESTI - 10 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Aplicatia PharmEc Farmacie, de la PharmEc Software, a aparut intr-o noua varianta: PharmEc Farmacie versiunea pentru Windows.

Fiecare farmacie cu PharmEc-ul ei

In comparatie cu varianta de DOS, care functioneaza in peste o mie de farmacii din Romania, noul PharmEc pentru Windows este adaptat la noile tehnologii, ceea ce face ca aplicatia sa fie mai rapida si compatibila cu noile sisteme de pe piata.

Aplicatia dispune de o interfata prietenoasa si este usor de utilizat: permite acces rapid la functionalitatile programului, fiind impartita in module bine individualizate. Programul asigura urmarirea marfurilor de la intrare in farmacie, pana la vanzarea cu amanuntul, alcatuieste rapoarte, calculeaza retetele compensate si gratuite, genereaza raportarile solicitate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si exporta date necesare in contabilitate. Pe scurt, ofera toate instrumentele necesare pentru realizarea gestiunii cantitativ-valorice, conform normelor impuse.

Cu noul PharmEc Farmacie, clientii PharmEc Software pot profita de facilitatile Windows-ului, cum ar fi, de exemplu, conexiunea la internet. Programul se actualizeaza prin internet cu modificarile aduse de sistemele de raportare a retetelor si cu noile liste CNAS si permite comunicarea electronica a comenzilor si a facturilor catre si de la depozite. Mai mult decat atat, printr-o comunicare permanenta cu serverul PharmEc Software, clientii pot beneficia de actualizarile care se fac in program si de stirile la zi din domeniul medical.

‚ÄěCele doua versiuni ale PharmEc-ului Farmacie vor functiona, o perioada, in paralel. Speram insa ca, in cel mai scurt timp, varianta de Windows sa o inlocuiasca in farmacii pe cea de DOS. Clientii nostri vor beneficia gratuit de avantajele PharmEc-ului de Windows." sustine Georgian Rosu, Director dezvoltare, PharmEc Software.

Utilizand noile tehnologii din domeniu, PharmEc-ul pentru Windows permite folosirea echipamentelor hardware, care acopera necesarul logistic al unei farmacii la nivel european: sisteme de evidenta cu ajutorul codurilor de bare, sisteme fiscale, sisteme pentru imprimarea retetelor si terminale pentru plata cu cardul bancar.

Despre PharmEc Software

PharmEc Software este o companie cu capital integral romanesc, distribuitoare de solutii informatice pentru managementul afacerii. Firma dezvolta solutii informatice complete pentru companii din domeniul farmaceutic si medical, dar si pentru intreprinderi mijlocii si mari, cu activitate complexa de productie.
PharmEc Software
B-dul Iuliu Maniu, nr. 6
Sector 6, Bucuresti
Tel: (021) 4085040 / 1 / 2
Fax: (021) 4105044
office@pharmec.ro